Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » MSN kapanacakmış (!)

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 27.05.2006   #11 (permalink)

Predator's Avatar

Yer: Ankara
Re: MSN kapanacakmış (!)

Microsoft ile ilgili gelen bir maili 12 kişiye forward edersek bill gatesin para ödeyeceğine dair olan ve farklı farklı 2-3 kişiden gelen mail daha yıkıcı. Sonunda gerçekten veriyor ben aldım falan yazıyor
Predator şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 27.05.2006   #12 (permalink)

cok_yasa_kamil's Avatar

Yer: Antalya
Görsel: 1

Alıntı:
cgencer tarafından gönderilen mesaj:
yabancılar yapmış; spam mail, şehir efsanesi, mail hileleri üzerine siteler var; bu şekild ebilinçlendirme ve bu kirlilikleri arşivlemek için. bu sayede de spam kontrol programı yazan bu tür arşivlerden yararlanabiliyorlar.
www.yalamakinasi.com sanırım bahsettiğiniz oluşumun türkçe versiyonu.
(bence) ciddi çalışıyorlar. incelemenizi tavsiye ederim.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 27.05.2006   #13 (permalink)

Armagan Durmaz's Avatar

Yer: Istanbul

bunlar lanetli kodlar büyülü büyülü
Armagan Durmaz şu an çevrimdışı  
Old 27.05.2006   #14 (permalink)

Yer: izmir

Haketen çok yerinde tespitler,şimdi ben bunu forward etmezmiyim.

Hatırlayanız varmıdır? bilmem bir aralar kapının önlerine mektup bırakılırdı. yada posta kutusuna atılırdı.
açıp okuduğumuzda!! bu mektubu 10 kişiye çoğaltıp göndermeseniz 2 gün içinde başınıza kötü bir şey gelecek falan filan, ve bir hafta içinde koca bir şehre yayılırdı
Aslında kader konusunun çok iyi bilinmediği ve insanların bilmediği şeye olan korkularının insanlara neler yaptırabileceği denkleminde güzel bir örnek ti
çok güldüm alıntıladığınız yazıya
leyl şu an çevrimdışı  
Old 27.05.2006   #15 (permalink)

tuncau's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 1

İnternet maalesef bilginin ve bu tarz bazı "hurafe"lerin en kolay ve kontrolsüz yayıldığı ortam. Çünkü zahmetsiz. oturduğunuz yerden sallamak kolay. sonra seyreyleyin milleti.

hadi bunu ciddiye almazsınız biraz konu hakkında bilginiz varsa. ama adamlar oturup politik, dini komplolar hazırlayıp bunları yayıyorlar ve bir sürü insan bunların peşinden gidiyor. kaynak? "internetten gelen bir eposta?"...

maalesef engellemek de güç. artık bilgide seçici olmayı öğrenmeliyiz, çözüm bu.
Old 27.05.2006   #16 (permalink)

Görsel: 5

Alıntı:
internete girdiği inboxa düşen onlarca forward mailden belli olan kızlardan gelen “no subject” konulu mesajları açarken hala eski bi heyecan kaplıyor içimi.
Old 28.05.2006   #17 (permalink)

wanadoo's Avatar

Yer: li yersiz

Alıntı:
leyl tarafından gönderilen mesaj:
çalıştığımız ofiste, 5 tane kız arkadaş var her gün bana 5 adet gönderirler,
yalvar yakar ya " fw yapmayın şunu "
dinletemedim anlıcanız bu iş'te fw işini kızlar , delete işlemini ise madur erkekler oluşturuyor
kızlar sarışın mı ?
Old 29.05.2006   #18 (permalink)

Toplu maildir!

Evet inanılmaz ama GERÇEK !
Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor !
Eğer şimdi ayağa kalkıp ,
sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 kez üfleyip
bu maili de 26 kişiye göndermezseniz
Klavyenizdeki "Scroll Lock" ışığı sönecek ve bundan sonra adı geçen harflere her basışınızda ücret ödeyeceksiniz !

KLAVYENİZDEKİ TUŞLARIN PARALI OLMAMASINI İSTİYORSANIZ
BU MAİLİ HEMEN 266 KİŞİYE GÖNDERİN !
GÖNDERDİĞİNİZ ANDA CAPS LOCK IŞIĞI 2 KEZ YANIP SÖNECEK VE
TÜM DÜNYA MUTLU OLACAK !

Ayrıca !!!

Bugün uyandığımda camdan bakıp güneşi süzdüğüm anda
bir sıcaklık hissettim içimde...

Ve sevdiğim herkese bu maili atmak istedim !

Sen de gel sevdiklerine,
sevmediklerine,
tanıdık ve tanımadıklarına bu maili at
insanlığa bir faydan DOKUNSUN !

Eğer bu maili 2 kişiye gönderirsen mutlu olacaksın
6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para üstü verecek.
15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur sıçramayacak !
20 kişiye gönderirsen Dolar düşecek
150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek
10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom İhalesi sana kalacak
100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle Hotmail paralı olacak !

200.000 kişiye gönderirsen istemihan talay başbakan olup bizi avrupa birliğine sokacak !

300.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen spamdan tutuklanacak
ama HÜKÜM GİYMEYECEKSİN

Aynı anda 500.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen zindannet senin olacak,
yattığın yerden ayda 500.000$ reklam gelirine sahip olacaksın

Eğer bu maili silersen Türkiye Avrupa Birliğine Giremeyecek

Allah belanı verecek alem sana gülecek, tavlada sürekli 2-1 atacaksın !

Güneş doğudan batacak.

Bu maili TAM TAMINA 999.999 küsür kişiye hemen göndermezsen
MSN PARALI OLACAK !

MİKROSOFT Türk kızlarından sabun yapacak, RUS KIZLARI bu sabunla yıkanacak !

BU MAİLİ HERKESE GÖNDERİRSEN MSN SİMGESİ MOSMOR OLACAK !

kim yazmışsa bunları ellerine sağlık diyorum.

: )
lynx lynx şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

kapanacakmis , msn

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:38.