Zoque.Forum
»
MSN kapanacakmış (!)
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
MSN paralı olacakmış (!)
Alıntı:
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: MSN kapanacakmış (!)
Kaale almamak elde mi? Her gün posta kutusuna bu tür iletiler gelince, insan bir noktadan sonra patlıyor ve "sıyırmamak" için paylaşmak istiyor...
Acabu bu tür şeyler için bir çalışma yapsak, insanları bilinçlendirsek... Olmaz mı?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Spam firmaları mail toplamak için her fırsatı her turlü duygu sömürüsünü cok iyi kullanıyorlar.
En ufak fırsatta hemen yok soyle olacak yok boyle olacak diye bir mail baslatıyorlar ve malesef bu tufaya düşen çok oluyor. En kötüsüde insanı vicdanen rahatsız edecek konularda yapılan sahtekarlıklar. İnsan doğru bile olsa bu kadar abartılı olunca silip gecmketen kendini alamıyor. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Aslında zoque forumlarında bu tür bir hareket başlatmak lazım. Daha sonra yabancıuların yaptığı gibi bir site de kurulabilir, ama bundan kimlerin haberi olacak. Bu mesajları cevaplayanlar ve arkadaşlarına iletenler nasıl girecekler o siteye o da düşündürücü.
TV'de çıkmadıktan sonra zor gibi...
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
çalıştığımız ofiste, 5 tane kız arkadaş var her gün bana 5 adet gönderirler,
yalvar yakar ya " fw yapmayın şunu " dinletemedim anlıcanız bu iş'te fw işini kızlar , delete işlemini ise madur erkekler oluşturuyor ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
Ya kızlar çılgın ya, herşeye inanıyorlar bir de bana postluyorlar. ---------------------------------------------------------------------- Bu konda Deniz KIRICI isimli bir arkadaşın haykırışı var tam uymuş yani. blog 'undan bir kaç alıntı. ![]() ---------------------------------------------------------------------- **Deodorantlar kanser yapıyor diye sayenizde artik bir domuz gibi kokuyorum. **Yiyeceklerin içinde neler olduğunu açıkça ifşa etmeniz karşısında korkudan yemek yiyemez oldum.Üstüne kesin fare mıçmıştır diye hiçbir kutu içeceği içemiyorum. **Tüm birikimlerimi hastanede yatan ve ölmek üzere olan çocuklara yatırdım. Beş parasız kaldım. **Bir maili forward etmedim başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı kaybettim. ---------------------------------------------------------------------- ŞİMDİ: Eğer bunu 60 saniye içinde 1200 kişiye yollamazsan,ishal bir kuş sabah akşam kafana mıcacak ve hayatı sana daredecektir. ---------------------------------------------------------------------- http://denizkirici.blogspot.com/2005...d-mailler.html Durum aynen böyle aslında, komik ve vahim bir durum.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!