Zoque.Forum
»
İstanbul Trafiği Hakkında Anlık Bilgi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
İstanbul Trafiği Hakkında Anlık Bilgi
Belki birilerinin işine yarar,
siteden sensörler ile elde edilen yollardaki anlık hız bilgilerine, 10 sensör ile elde edilen anlık detaylı havadurumu bilgilerine ile 110 trafik kamerası görüntülerini ulaşabiliyorsunuz.. http://tkm.ibb.gov.tr/ |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Re: İstanbul Trafiği Hakkında Anlık Bilgi
muhakkak faydalı bir hizmet. zaten ibb gerekli açıklamaları medya organlarına da yapıyor.
aslında Istanbul'da olağandışı bir durum olmadı mı trafiği tahmin etmek pek de zor olmuyor. tabii düzenli bir takip ve yoldayken hızlı ve pratik kararlar alarak en az hasarla yol almak da mümkün ![]() alternatif ulaşım araçları ile Istanbul biraz daha yaşanılabilir hale geliyor. bir de raylı sistem artsa. vapurlar her yerden her yere gitse... olacak, hepsi olacak ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Re: İstanbul Trafiği Hakkında Anlık Bilgi
Motosiklet kullanıyorum, hiç trafik problemim yok, her gün köPage Rankingüden geçiyorum Şişli, Bostancı arası akşam dönş trafiğinde bile 20 dakika +/- 5 dakika sürüyor. Ne diyim üzülüyorum arabalarda helak olup bu gibi sitelere bel bağlamak durumunda kalanlara : -))
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!