Zoque.Forum
»
Minibüs kaç kişiyi tartar
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Minibüs kaç kişiyi tartar
yavv dayanamıycam bir soru daha yazcam:
Ağızdan ağıza suni solunum aşağıdakilerden hangisine uygulanır? a- Kalbi durmuş olanlara b- Kusması çok olanlara c- Solunum yoluyla zehirlenenlere d- Ağız-burun çevresi kanamalı yaralılara işaretlediğim: a şıkkı doğru cevap: c şıkkı yani aklınızda bulunsun kalbi durmuş olanları çöp kutusuna, geri dönüşüm kutusuna delete veya shift+delete vasıtasıyla atıyoruz. neyse ki bugün sınav olduk umarım geçerim de kurtulurum. Zaten kendimi asosyalleştirdim, daralttım, herkese küstüm bi de bu sorular iyice aptallaştırdı beni ya... he bi de geçersem direksiyon var o tam facia. korkudan heyecandan 2. vitesle 30-40 km hızla gitmeme rağmen sabit nesneleri, giden gelen arabaları sıyırma geçiyom nasıl beceriyorsam... o kadar underground oynadım kesmedi kamyon lazım dedim hard truck oynadım bi fayda etmedi. büyüyünce ne olcan; kötü adam olcam ben, trafik canavarı olcam...
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Re: Minibüs kaç kişiyi tartar
sen biraz aceleden falan a şıkkını seçtin herhalde yada kalp masajıyla suni solunum aynı anda yapılıo die
![]() yani solunum yolu ile zehirlenmiş birisine suni solunum yapılması bence daha mantıklı ciğerlerine oksijen girmesini sağlamak.. gerçi başlı başlına saçma bi soru orası ayrı ![]() |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!