Zoque.Forum
»
Teamquash kısa film
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Teamquash kısa film
AMD'nin sponsor olduğu teamquash Counter-Strike takımı için alelade hazırladığım kısa bir film.
Daha sonrasında tam versiyonunu (yaklaşık 15 dak.) yapacaktım ama imkan bulamadım. Buyrun, 1 dak. 55 sn.'lik trailer tadında kısa film. Yorumlarınızı bekliyorum... http://www.youtube.com/watch?v=v4uk02rKnZU Not: Şu da kendim için hazırladığım bir çalışma (her ikisi de 2004 yılına ait). http://www.eefoof.com/video/1552
Görmedim, duymadım, bilmiyorum! Mesaj e-XPLoDeR tarafından 08.07.2006 (18:41) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Teamquash kısa film
Girişteki alevler ve yazı efektlerini vs. hangi programda yaptın?
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Peki onu hangi montaj programına attın. Ya da şu videoyu sıfırdan bu hale getirmek için hangi programları kullandığını teker teker yazabilir misin.. Meraklısıyım da
![]()
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Kullandığım programlar kısaca şöyle:
Öncelikle bir adet Counter-Strike oyunu ![]() 1. VideoMach (Oyun içi görüntüleri .bmp'den .jpg'ye çevirmek için) 2. Moyager (VideoMach'in bir numaralı yardımcısı) 3. Ulead Cool 3D (3B efektler için) 4. Sony Vegas (video karışımı ve bazı efektler için) 5. Adobe After Effects (İki videoyu üst üste bindirmek ve yine bazı efektler) 6. Adobe Premier (Bir takım mühim düzenlemeler) 7. Virtual Dub (Videoyu optimize etmek için) ve bilimum kodekler. Ayrıca, "ACE Mega CoDecS Pack" adında bir paket var. İçerisinde onlarca kodek ve video düzenleme programı var. video işi ile ilgilenen herkese tavsiye ederim.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!