Zoque.Forum
»
ADSL ucuzluyor
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Çorum
|
Re: ADSL ucuzluyor
amaç sınırsız 256 cıları kotalı 512 yapıp download etmelerini engellemek. tamamen kurnazlık cgencer dediği gibi hiç bir işe yaramayacak sadece kotamız daha hızlı dolacak olan yine bize olacak.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Telekom yaptı yine yapacağını çok bilmiş yöneticilerimiz sağolsunlar 512k bağlantıları 1mb hızına çıkardılar. indirim yapıldı, hızlandı, ucuzladı diye gururla açıklamalarını da yaptılar. Ya bu heriflerin kafası hiç çalışmıyo; ya da herkesi salak sanıyorlar. Dünyada böyle fiyatlar görülmediği gibi böyle saçma kotalı tarifeler de görülmedi. İndirim yapmışlarmış... benim 256k'mın fiyatı hala 49ytl'de duruyor hani nerde indirim. Aboneler daha çok, daha hızlı kotalarını aşsınlar telekomda daha fazla para kazansın diye kotalı tarifelere avantaj sağlayıp duruyolar.Böyle aptal,saptal,şerefsiz bi uygulama işte. Bu adamların yaptığı her indirim,kampanyanın altında hep kazık çıkıyo zaten. Telefon tarifelerinde de aynı şeyi yapmışlardı. Hele teknoloji özürlü bakanımıza ne demeli; o Binary Yıldırım mıdır nedir bıraksın bu bakanlığı gitsin ziraat-inek minek bakanı olsun.
deli sinir yapmış durumdayım.. sırf gıcıklık olsun diye emule,bitcomet.... ile 7/24 download yapıyorum. hatta izlemek istemediğim fimleri bile belki arkadaşlarım izler diye indiriyorum bu ay 40-45GB indirmezsem bende adam değilim.. hadi bakalım.
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
işte o zaman ben iptal ederim ADSL i ve tahmin ederim ki benim gibi bir çok kiş de iptal eder. hatta hiç oraya varmadan fiyatları protesto etmek için hemen iptal etmek isterim ama 1 kişi ile bir gücüm yok, Bana patlar kalır. Zaten Lisede de herkes boş kağıt vermeye söz verir , bir ben kek gibi boş kağıt verir çıkardım sınıfa dönüp bakardım herkes harıl harıl yazıyor... bunu bir hareket haline getirip herkese yaymaya çalışırsam da başım belaya girer. ne diyelim 256 kbps %18 indirim yapılacakmış. 6.6 ytl 49 - 6.6 = 42.4YTL harikasın Telekom
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Alışacağız, daha fazlasına da alışacağız...
Düyun - u Umumiye taktikleri bunlar... Osmanlı İmparatorluğu'nun son 200 yılını birebir aynen yaşadığımız için, daha neler göreceğiz. Telekom Genel Müdürü olacak adamın ismine, milliyetine bakıp bu olanları yadırgamamak lazım... Teknolojiymiş, hızmış, dünyaymış Telekom'daki kimsenin umrunda değil merak etmeyin... Varsa yoksa, bu "hasta adam" ın ceplerini biraz daha boşaltmak... |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Gerçek : Dosya bulundurma "sitesi" Rapidshare.de'nin toplam yurtdışı çıkış (bandwidth) kapasitesi 45 Gbit/s (U/D)
Acı gerçek: 70 milyon nüfuslu Türkiye'nin (TT'nin) toplam yurtdışı çıkış (yedeksiz!) kapasitesi 33 Gbit/s (U/D) Bilgi: Türk Telekom "çalışanları", evlerinde kullandıkları 2Mbit sınırsız ADSL erişimi için ayda yalnızca 30 YTL ödüyor (Geçen haftaya kadar, aynı fiyata 512K kullanıyorlardı). Not 1: Türk Telekom "müşterileri", 2Mbit sınırsız ADSL erişimi için ayda 269 YTL ödüyor. Not 2: Türk Telekom'un yaklaşık 50.000 çalışanı bulunuyor. http://www.internetime-dokunma.com/ Yeni tarifelere burdan bakabilirsiniz. imitli ADSL hız artımı ve fiyat tarifesi Eski ADSL Erişim Hızı Kota (GB) Yeni ADSL Erişim Hızı Aylık Ücret (YTL) Kota Aşımı(YTL/megabyte) 512/128 3 1024/128 29 0,01 512/128 6 1024/128 49 0,01 512/128 9 1024/128 69 0,01 Sınırsız İnternet Erişimi Fiyatandırmaları ADSL Erişim Hızı Eski Aylık Ücret (YTL) Yeni Aylık Ücret (YTL) 512/128 99 89 1024/256 169 139 2048/512 269 229 |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
İkinci bir mesaj atıyorum ama bunuda eklemeden geçemedim.
Alıntı:
|
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!