Zoque.Forum
»
ADSL ucuzluyor
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: ADSL ucuzluyor
Onlarca kez duymuştuk bu haberleri. Artık sinirlenmeye başladım iyice. Kaç aydır tarifemi değiştirmek için bu "sözde" indirimi bekliyorum; ama nedense hep sözde kalıyor!
Gelen gideni aratırmış derler. Hiç değilse önceki yönetim sözünün eriydi. Bunlar gibi oynak değillerdi. Off off! Doldum yine...
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
![]() pazartesi günü öğleden sonra açıklanır. Alıntı:
B L O G Mesaj wanadoo tarafından 15.07.2006 (15:48) yeniden düzenlendi.. |
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Dreams
|
Açıkcası haber başlığında ADSL tarifleri değişiyor desede içerikte pek bahsedilmemiş.Ama pazartesi günü ses iletim tarifelerinde indirimden bahsedilmiş.Belki biraz hatalı veya eksik bir bilgi verilmiş ntvmsnbc.com'da.Hatta içerikte ADSL ile ilgili durumun yakında açıklanacağı belirtilmiş.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ntvmsnbc.com bunu hep yapıyor! Başlıkta sıkıp içerikte de eksik ve yanlış bilgi veriyor. Şu ana kadar onlarca mail atmışımdır bu yanlışlarıyla ilgili ama ne bir cevap yolladılar ne de kendilerini düzeltmeye çalıştılar. Gerçi tüm basınımız böyle, zamanında "Asal Sayılar Bulundu" şeklinde atılmış başlıkları hala hatırlıyorum.
Turk Telekom da farklısını yapmıyor, hatta yerli herhangibir şirket! Ben hiç öve öve bitiremediğimiz, gerçekten gurur duyduğumuz ve müteşekkir olduğumuz bir yerli şirket hatırlamıyorum. En azından bu sektörde. Neyse. Beklemekten başka yapılacak hiçbir şey yok. 3-4 ay sonra işin aslı çıkar nasıl olsa ortaya.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Bende duydum Limitisiz 256 Kbs Kalkıcak 512 kbs Limitliler 1024 olucakmış.
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!