Zoque.Forum
»
Doğum günün kutlu olsun, Firan Zal'honan
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Doğum günün kutlu olsun, Firan Zal'honan
Eski zoque emektarlarından, yüce mantı günü organizatörü, mütevazi vizörcü, kıskandığım flickr prosu, fantastik roman sıyrığı, hem keldaş hem yoldaş
sevilen kişilik; Firan Zal'honan.. Doğum günün kutlu olsun Ozan .. Yani senin deyişinle; Heppi Börtlek Suyu ![]() Ps: Aklıma gelmişken hep böyle gıcık nickler kullandın, telaffuz etmeyi bırak, yazarken bile tek çaremiz copy/paste oldu.. Artık Acı bize ![]()
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Doğum günün kutlu olsun, Firan Zal'honan
sağolasın dostum, yoldaşım, keldaşım, flashörüm
farketmeden kocaman adamlar olduk be yahu... 29 yaşına gelmişim farkında değilim.. bu arada bugün inşallah güzel bir hediye alacağım.. bülent ince'nin desteği ile istockphoto'ya gönderdiğim 3 fotoğrafın 2'si onaydan geçmiş.. bugün 1 tane daha gönderdim. eğer o da onaylanırsa artık fotoğrafçılık hayatım biraz daha güzel bir anlama sahip olacak.. ![]() ama tabi çevremde "dostlarımın" kalıcı olması kadar güzel bir hediye olamaz sanırım.. ![]() sevgiler keldaşım ![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Doğum günün kutlu olsun, Firan Zal'honan
ve güzel haber geldi.. istockphoto.com adresine kabul edildim
sevinçliyim ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!