Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Yaşasın Türk Telekom

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 21.07.2006   #11 (permalink)
fatihunal

fatihunal's Avatar

Yer: Ege'nin en büyük köyü
Re: Yaşasın Türk Telekom

Superonline Telekom kullanıyorum.
Kısaca izah edeyim, 20 YTL ye 125 dak. şehirler arası görüşme yapabiliyorum. (şehir içinde alan koduyla çeviriyorum oda şehirler arası oluyor.) Yurt dışı görüşmelerde çok ucuz.
Ve telekoma aylık sadece 10 YTL hat ücreti ödüyorum Gebersin Telekom!
Şunu da unutmamak lazım hangi firma olursa olsun bir şekilde mutlaka yolu telekomdan geçiyor. Yine Telekom alt yapısı ...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 21.07.2006   #12 (permalink)
ba kubah

Alıntı:
fatihunal tarafından gönderilen mesaj:
Superonline Telekom kullanıyorum.
Kısaca izah edeyim, 20 YTL ye 125 dak. şehirler arası görüşme yapabiliyorum. (şehir içinde alan koduyla çeviriyorum oda şehirler arası oluyor.) Yurt dışı görüşmelerde çok ucuz.
Ve telekoma aylık sadece 10 YTL hat ücreti ödüyorum Gebersin Telekom!
Şunu da unutmamak lazım hangi firma olursa olsun bir şekilde mutlaka yolu telekomdan geçiyor. Yine Telekom alt yapısı ...
Süperonline ekşi sözlükte en az türk Telekom kadar kötüleniyor, bir ara almayı düşünüyordum ekşi sözlükte herkes aldığına pişman olunca vazgeçtim.sanırım sen memnunsun peki biraz daha açıklar mısın, superonline ADSL kullanıyor musun?

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 21.07.2006   #13 (permalink)
fatihunal

fatihunal's Avatar

Alıntı:
ba kubah tarafından gönderilen mesaj:
Süperonline ekşi sözlükte en az türk Telekom kadar kötüleniyor, bir ara almayı düşünüyordum ekşi sözlükte herkes aldığına pişman olunca vazgeçtim.sanırım sen memnunsun peki biraz daha açıklar mısın, superonline ADSL kullanıyor musun?
Superonline ADSL kullanmıyorum. Çünkü tamamen Telekom alt yapısı. Tek farkı sağlayıcının adı farklı ve politikalar başka. Ama kullanan arkadaşlarım var ve durumlarından oldukça memnunlar bir şikayetleri yok.
Old 21.07.2006   #14 (permalink)
fatihunal

fatihunal's Avatar

Telefon olayında Telekom aynen şöyle kandırıyor.
Görüşmeler dakika hesabına göre değil kontüre göre.
Tabi bu urumda 10 sn. de bir kontür normal kontür atış periyoduda bir kontür.
Ve tabi ki katlamalı tarife.

Örneğin resmi dairelerde en fazla 2 dakikalık santralden dış hat ile görüşme yapılabiliyor.
Nedeni ise basit...
Tabi ki 2 dakikada sonra Telekom görüşme ücretini katlıyor. (kontur atış periyodu hızlanıyor.)

Arkadaşlar Superonline kullanın demiyorum. Başka bir şey kullanın. Hatta kullanmayın ama bu Turk Telekom un dolandırıcılığına kanmayın. Zaten her ay 10 YTL sorma ver parası alıyor.
Old 21.07.2006   #15 (permalink)
Passion

Passion's Avatar

Yer: ankara

bu arada hizmet kalitesi için türk Telekom'u suçlamakta haklısınız fakat alınan vergiler ve kesintiler için kamu kuruluşu olmayan Telekom'un suçu nedir? fazla vergiden şikayetçiyseniz suçu şu anki hükümette ve ondan öncekilerde arayacaksınız. hedefi şaşırmayalım. mesela telekomünikasyon kurumu var, bazı standartları belirliyor.
Passion şu an çevrimdışı  
Old 21.07.2006   #16 (permalink)
hikomen

hikomen's Avatar

Yer: Kütahya
Görsel: 1

Uydu yoluyla internet bağlantısı yapanlar var. Eğer gerçekten Telekomdan nefret ettiyseniz bu şekilde bağlantı yapabilirsiniz. Düşünüldüğü kadar pahalı değil. Hatta bazı forumlarda Telekom tarifelerinden daha ucuz olduğu yöntemler dahi mevcuttu. Kurulumu biraz pahalı ama..
http://www.europeonline.com/tr/index.shtml/
buraya bakın.
Alıntı:
15 € aylık* veya
150 € yıllık*

E-DSL Servisi teklifine üye olun ve karşılığında:
1 yıl Europe Online E-DSL Servisi alın

Europe Online E-DSL Servisi
1 yıllık EUROPE Online E-DSL Servisi şunları içerir:
Her ay 768Kbit/s'e kadar hızlanan 500MB'lık EOL Fast Surf'!
File Fetch ile her ay Internetten 1GB'lık download, artı 2Mbit/s hızında, artı binlerce bedava seçilmiş yazılımlar, filmler, MP3'ler ve oyunlar - garantili!
Bu sadece bir örnek
Bu 1 gb lik download sizi yanıltmasın elemanlar kendi aralarında grup oluşturup bu 1 gb yi toplamışlar. 100 lerce kişinin üye olduğu bu şekilde bir gruba girerek aylık 300-500 gb gibi bir download hakkına sahip oluyorsunuz.

Bunların tam ayrıntlı bilmiyorum fakat değişik forumlarda nasıl yapıldğı falan ayrıntılı olarak anlatılıyordu.
hikomen şu an çevrimdışı  
Old 06.12.2006   #17 (permalink)
android

Yer: antalya

Bugün itibari ile kişisel kullanım için bir Telekom şubesine giderek ADSL başvuru formunu doldurdum ve bana 1-2 hafta sonra sözleşme yapmak için arayacalarnı söylediler. Sizce bu normal mi yoksa tek ben gibi talihsizin başına gelen bir semptom mu?
android şu an çevrimdışı  
Old 07.12.2006   #18 (permalink)
arsende

arsende's Avatar

Yer: Istanbul

Telekomdan kurtulmanın yolu çift yönlü uydu.
arsende şu an çevrimdışı  
Old 07.12.2006   #19 (permalink)
fatihunal

fatihunal's Avatar

Alıntı:
android tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Bugün itibari ile kişisel kullanım için bir Telekom şubesine giderek ADSL başvuru formunu doldurdum ve bana 1-2 hafta sonra sözleşme yapmak için arayacalarnı söylediler. Sizce bu normal mi yoksa tek ben gibi talihsizin başına gelen bir semptom mu?
2 üst sokağa taşındım ve santralin değişmesi nedeniyle mevcut telefon hattımın değişmesi gerekiyormuş. O nedenle bana yeni bir numara tahsis ettiler. Hatları aktif etme ve bağlama işini müteahhit bir firmaya vermişler hattım tam 11 günde aktif oldu (bağlandı). Dahası ADSL imi 9 günde nakil ettiler. Artık gerisini az çok kestirebilirsiniz.
Tek kelimeyle POWERED BY TÜRK Telekom.
Old 07.12.2006   #20 (permalink)
Angelus

Angelus's Avatar

Yer: İstanbul

Alıntı:
ysfozy tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Canımız, bitanemiz, telefon operatörümüz, Türk Telekom, 38 milyonluk konuşma ücretime eklediği vergi, çeşitli borçlar vs. ile borcumu 166 milyon yapmış
ben telefonun ahizesini hiç açmadığım halde bana bir yı önce 40 küsür milyon fatura geliyordu. harcadığım kontör 0 olmasına rağmen. ne mi yaptım? sabit telefonum kapattım . şu an en ufak bir derdim bile yok.
Yanıt

Etiketler
telekom , turk , yasasin

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSE