Zoque.Forum
»
Yaşasın Türk Telekom
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Re: Yaşasın Türk Telekom
Superonline Telekom kullanıyorum.
Kısaca izah edeyim, 20 YTL ye 125 dak. şehirler arası görüşme yapabiliyorum. (şehir içinde alan koduyla çeviriyorum oda şehirler arası oluyor.) Yurt dışı görüşmelerde çok ucuz. Ve telekoma aylık sadece 10 YTL hat ücreti ödüyorum Gebersin Telekom!Şunu da unutmamak lazım hangi firma olursa olsun bir şekilde mutlaka yolu telekomdan geçiyor. Yine Telekom alt yapısı ...
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Ama kullanan arkadaşlarım var ve durumlarından oldukça memnunlar bir şikayetleri yok.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Telefon olayında Telekom aynen şöyle kandırıyor.
Görüşmeler dakika hesabına göre değil kontüre göre. Tabi bu urumda 10 sn. de bir kontür normal kontür atış periyoduda bir kontür. Ve tabi ki katlamalı tarife. Örneğin resmi dairelerde en fazla 2 dakikalık santralden dış hat ile görüşme yapılabiliyor. Nedeni ise basit... Tabi ki 2 dakikada sonra Telekom görüşme ücretini katlıyor. (kontur atış periyodu hızlanıyor.) Arkadaşlar Superonline kullanın demiyorum. Başka bir şey kullanın. Hatta kullanmayın ama bu Turk Telekom un dolandırıcılığına kanmayın. Zaten her ay 10 YTL sorma ver parası alıyor.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bu arada hizmet kalitesi için türk Telekom'u suçlamakta haklısınız fakat alınan vergiler ve kesintiler için kamu kuruluşu olmayan Telekom'un suçu nedir? fazla vergiden şikayetçiyseniz suçu şu anki hükümette ve ondan öncekilerde arayacaksınız. hedefi şaşırmayalım. mesela telekomünikasyon kurumu var, bazı standartları belirliyor.
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Uydu yoluyla internet bağlantısı yapanlar var. Eğer gerçekten Telekomdan nefret ettiyseniz bu şekilde bağlantı yapabilirsiniz. Düşünüldüğü kadar pahalı değil. Hatta bazı forumlarda Telekom tarifelerinden daha ucuz olduğu yöntemler dahi mevcuttu. Kurulumu biraz pahalı ama..
http://www.europeonline.com/tr/index.shtml/ buraya bakın. Alıntı:
Bu 1 gb lik download sizi yanıltmasın elemanlar kendi aralarında grup oluşturup bu 1 gb yi toplamışlar. 100 lerce kişinin üye olduğu bu şekilde bir gruba girerek aylık 300-500 gb gibi bir download hakkına sahip oluyorsunuz. Bunların tam ayrıntlı bilmiyorum fakat değişik forumlarda nasıl yapıldğı falan ayrıntılı olarak anlatılıyordu. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Telekomdan kurtulmanın yolu çift yönlü uydu.
![]() |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
|
Alıntı: