|
|
#12 (permalink) |
|
Re: İstanbul'da nerelerde bowling oynadınız / oynayabiliriz?
Bende kiz arkadaşımın baskısı üzerine bir gün taksim istiklal caddesindeki sinepop bowling salonunda oynadım çok hoşuma gitti. İlk defa oynama rağmen çok başarılı çıktım kimse inanmadı... Orayı tavsiye ederim ilk defa oynayanlara şans getirir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Konuyu hortlatmak gibi olmasın.
Kendime yeni bi ugraş düşünüyorum. Bowling oynamayı hep düşünmüştüm ve karar verdim az da olsa eğlence amaçlı sosyal etkinlik için bowling düşünüyorum. Şu an için yeni yerler nereleri ve neresini tavsiye edersiniz.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Sana göre neresi yakınsa orada oyna derim
Benim oynadığım 3 yer var G.O.Paşa da Mass vardı orası kapandı, şirket turnuvasını yaptığımız Ataköy de Galaria var bazen güzel süprizler yapıyorlar ışıkları söndürüp, merkezi bir yer olsun diyorsan Mecidiyeköy deki Profilo da olur..
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Korukent kesinlikle...
Taksim'de SinePop'un yanında da var.. Fakat daha ufak ve daha kalitesiz. Beşiktaş'ta pasajın içinde var orası da pek ferah değil. Galeria'daki idare eder. Akmerkez'e açılmış fakat gitmedim. Büyük ihtimalle güzledir fakat fiyatı fazladır. Neticede Korukent. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|