Zoque.Forum
»
Doğum günün kutlu olsun Biolight
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Doğum günün kutlu olsun Biolight
Nice mutlu yillara
![]()
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
![]() nice mutlu senelere ![]()
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Nice yıllara diyeceğim de yavaş yavaş geçsin, sakin geçsin
![]() Ailenle güzel mutlu yıllar dilerim. Ayrıca zaman almak ve yaşlanmak artık bir trend. Çağdaş dünyadaki kadınların bir kısmı tüm kozmetikleri reddetmeye başlamış. Artık insanlar saçlarında ak görmeyi, yüzlerinin kırışmasını onurdan sayıyorlar. Dediklerine göre yaşlanma kaygısı en güçlü yaşlanma etkeni. Biz erkekler için neden farklı olsun? Önemli olan enerjik olmak üstadım ![]() Avrupa'da gezerken herkesin 30 üstü olduğunu gördüm. Bizim iş ilanlarında ise 30 yaşını aştıysan, lütfen vasiyetini yazıp utanç içinde yaşa ve CV falan gönderme senin beynin bitti tavrı var. Gel de anla. Hem pastada ne kadar çok mum varsa o kadar çok parlar değil mi ![]()
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
teşekkürler arkadaşlar
![]() @ssonmez, iyi başlamısın ama vasiyet olayında olay kopmuş ![]() ve malesef Mum ışığının aydınlatma küvveti ile Mum un ömrü arasında ters bir orantı var. @absconder, attıgın taşı görmedim sanma ![]() @ugursamsa, bende seni tanımıyorum çok geç olmadan tanışalım, malum yaşlanıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Uff.. yine epey gecikmişim..
O iframe javascriptinde scud ile beni kurtarışınızı unutamıyorum hala.. arada js'de sıkışınca biolight olsa çözerdi bunu diyorum hep ![]() Nice mutlu yıllara.. (önümüzdeki yıl bir hafta erken kutlayıp farkı kapatmak niyetindeyim)
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!