Zoque.Forum
»
Türkçe MSN Bot günlük fal, fıkra, depremler ...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Türkçe MSN Bot günlük fal, fıkra, depremler ...
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
forum 1MB'a izin verdiği için http://rebelif.com/tr-tr/turkce-sozluk-tdk.tar.gz adresine .txt ve .XML olarak TDK kütüphanesi attım.
Bot bunu kullanarak kendi server'ında sorgu yapacağı için daha hızlı olur sanırım. Bir de büyük ihtimalle güvenlik ve spam kaygısı ile bi şekilde engellenmiştir diye düşünüyorum ama yine merakımı yenemediğim için sormak istiyorum: Bot hiç bir mesaj vb. almadan atıyorum saat 8'de "Günaydın" mesajı atabilir mi? (evet se){ {yukardaki örnekle devam edecek olursam "hırsız polis 5'dk sonra başlayacak" diye mesaj atabilir mi?} {"Ferruh az önce 'Sezar nerde hata yaptı' konulu bir yazı girdi" şeklinde mesaj atabilir mi?} } .
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
çok teşekkür ederim.
evet yazdıklarınız yapılabilir. saolun. şimdi dosyayı indiriyorum dosyayı. filmler içinde böyle birşey yapabilirsek gerçekten çok iyi olur. özel mesaj atarsanız TDK sözlğünü eklediğimde ilgili komutun yanına isminizi eklemek isterim.PsyChaos dotmsn kullanmadım söylediğim gibi. eğer kütüphanede bir hata varsa signedin de bir biti true yapıp signedoff veya servererror eventelerindede false yapabilirsiniz. gerçekten bu konuda ir fikrim yok ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!