»
Proceler
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Proceler
Zaman zaman kafa yorduğum ama şu ya da bu sebepten bir türlü zaman ayıramayıp gerçekleştiremediğim bir takım projelerim var. (Hepimizin de vardır.) Ben de belki buradan birileri çıkar da sahiplenir diye bir kısmını buradan paylaşmak istiyorum. Bakarsınız bir garajda bir arkadaş bulursunuz kendinize, projeyi tamamlar Google'a satarsınız. E artık, o zaman beni de görürsünüz ![]() {*} Kitap yorum sayfası: Benden önce soul konuyuı gündeme getirmişti, uzun zaman önce. hallice tartıştık, düşündük, çırpındık ama hala sonuç alamadık. çabalayan arkadaşlar var. {*} Öğrenci Yaşam Rehberi: Uzun süreler yurtta kalmış ve öğrenci hali ile yalnız yaşamaya çalışan bir öğrenci olarak böyle bir rehberin faydalı olacağını düşünüyorum. Deneyimlerin paylaşıldığı, hikayelerin yer aldığı, pratik bilgilerin, yemek tariflerinin, tamirat bilgilerinin, püf noktlarının olduğu, arada bir güncellenen basit bir sayfa. Şimdilik yazabildiklerim bu kadar. paylaşayım dedim, paylaşan başkaları olursa da, ne âlâ! |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Re: Proceler
Alıntı:
Bu konuyu açma sebebin sadece fikirlerini paylaşıp burdan birilerinin yapmasını beklemek mi yoksa kendine takım arkadaşı mı arıyorsun ? |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Proceler
açıkçası bir takım fikirlerimi, varsa başkarının fikirlerini buraya sermek... isteyen varsa alır uygular.
bunlar içinde bulunmam zor olan projeler ![]() bir de bir umut gerçekleşebilecek olanlar var. onları hala kendime saklıyorum. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!