Zoque.Forum
»
Bayram geldi, hoş geldi.
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
Re: Bayram geldi, hoş geldi.
Iyi bayramlar, nice bayramlara arkadaslar.
Paylasmak istedim, Bayramda eğlendiğiniz yere değil, beklendiğiniz yere gidin. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Toplanan harçlık ve mendillerin anı olarak kaldığını hatırlamak, sokakta çatapatlarla oynayan çocuklara gülümseyerek bakmak.. Büyüdüm galiba.. Herkese iyi bayramlar dilerim. Nice bayramlar görürüz hep birlikte inşallah. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
iyi bayramlar zoque
![]()
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Merhabalar,
Ben Taylan Koca. Foruma yeni katıldım ve bu benim ilk mesajım. Herkesin bayramını kutlarım. Ankara'da evdeyim. Ailemleyim. Amcamları bekliyoruz. Belki sonra uzak akrabalara gidilecek. Babam gömlekli, kardeşlerim şık. Kafamda tıraş 'olsam mı olmasam mı' soruları... Olsam, bu sefer altta biraz keçi sakal 'bıraksam mı bırakmasam mı' soruları... Ara ara kapı çalıyor ve mahalleden çocuklar şeker toplamaya gelmiş oluyorlar. Apartmanda gürültüleri duyuluyor. Amcamın çocukları gelince artık ufaklıklara bilgisayarda worms mu açarız, yoksa kendileri googledan flash oyun mu bulup oynarlar bilemiyorum. Daha 10 yaşında değiller; ama akşamları MSN'den mesaj atmayı, webcam açıp iki kardeş bize şebeklik yapmayı beceriyorlar. Ayrıca dün akşam gelince ne yapacaklarını msnden anlattılar bize. Burda bayram böyle. Eski bayramları anımsatıyor, kendine göre yenilikleri de var. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
bu bayram harçlık toplayamadığımı fark ettim. pek önemli bir şey değil ama bir çok şey ifade ediyor.
sonra yolda yürürken bir çocuk benden harçlık istedi, elimi öptürmedim. yok artık, o kadar da değil... bir kaç ziyaret, biraz bayram gazetesi okuma ve gene akşam gene evde yalnızım ![]() değişen bir şey yok demek ki. Herkese iyi bayramlar olsun. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!