»
light a million candles
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: light a million candles
Hürriyet gazetesinin bir yayınında ise bir geç kızı alıkoyan imam haberi vardı.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Google sonuçları hakkında biraz daha düşünmek gerekiyor. bildiğiniz üzere Google bir arama motoru, insanlar birşeyleri bulmak için ararlar, listede olmayan ülkeler acaba aramaya veya googledan aramaya gerek duyuyorlar mı diye bir düşünmek lazım. yani bu sözün en çok türkiyeden aranması, en çok türkiyede sapık vardır anlamına gelemez aynı şekilde nüfus yoğunluğununda dikkate alınması lazım ve çıkarılacaksa buna göre bir sapkınlık yüzdesi çıkartılması lazım. bunları duyduktan sonra aksi birşey iddia eden populisttir derim
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
yalnızca sanal ortamda değil gerçek hayatta da bir şeyler paılmasını istediğim bir kampanya.Küçücük bedenlerin ruhlarında büyük yaraların açılmasına engel olmak, artık bir şeyler yapmak gerek
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: USA
|
Alıntı:
ayrica diziden gelen bi alintiyi ne kadar ciddiye almali ondan da emin degilim. |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
uzatmak istemiyorum fakat bu konu bir diziyi ciddiye alip almama deil. ben dizide vurgulanan kavrami tartismaya sundum. altini cizdiğim konu deger yargilarinin nasil degisicebileceği. bunun bir dizide reklamda ya da komedide olmasi neyi degistiri.ayrica yobaz dediginde hayir kesinlike ben cok modernim diyebilecek biri de deilim. evet savundugum kimi degerlere karsi gercekten yobaz sayilabilirim.
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Konuyu dinle baglamanin bir alakasi yok amerika da ingiltere avrupada dindar insan yok ama sapikliktan adam atilmiyor, bakiniz milyonlarca sapiklikla ilgili holywood filmi ve basit aramalarda ulasilabilecek sinirsiz sapik amerika ve avrupa tabanli site. Ama din ile bagli olup kopan insan guruhu az mi degil, baski sonucu olusan olaylar yok mu var tabii ki ama bunu serbest sapkinlikla kiyaslamak yanlis olacaktir. Hele ki bunu seriata veya benzeri bir seye baglamak cok daha yanlis olacaktir.
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Hollanda
|
bence olay tamamen insanin psikolojik bozukluguyla alakali. bu bir hastalik... bu sorunu belli bi kaliba oturtmak yanlis benim kanaatimce. inanlar degisiyo.. dusunceleri degisiyo... normal karsilamayacagimiz seyleri kafamiza vura vura okadar cok goz onune getiriyorlarki artik bi cok insan tarafindan normal olarak algilaniyo. malesef bu yuzden degerlerimizde ayni kalmiyo degisiyo..cunku yeterince sahip cikmiyoruz...Tipki etrafimizda olan yanlisliklara yeterince yaptirim uygulamadigimiz gibi..
ayrica bazi arkadaslarimizin Google hakkinda soyledilerinede katiliyorum. Google dan aranilan herseyi sinirsiz bulunabilecegini sanan belli bir kisim var belliki. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!