Zoque.Forum
»
yitiksokak.com alan adını ücretsiz vereceğim
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
yitiksokak.com alan adını ücretsiz vereceğim _verildi
Eklenti:
İsim, C-Nem isimli üyeye verilmiştir. Bunu birkaç ay önce aldım ama geliştireceğimi sanmıyorum. 6 Eylül 2007 tarihine kadar kaydı var. Satışa çıkarsam zaten alan olmayacağını bildiğim için ücretsiz veriyorum. Nakil "domain push" yöntemi ile ücretsiz olarak yapılacak. Bir site kuracak olan veya var olan alan adını değiştirecek olan varsa sitenin içeriği ile ilgili bir-iki cümle yazarsa cevap yazanlar arasından bir seçim yapabilirim. 15 Aralık 2006 tarihine kadar yazabilirsiniz. Mesaj erdinç tarafından 18.12.2006 (20:16) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: yitiksokak.com alan adını ücretsiz vereceğim
Görme özürlüler için yardım kampanyası şeklinde yapmayı düşünüyorum.
Kırıkkale'de okuyorum.Görme özrlü burada çok yardımım dokıunur belki tşkler mail adresim mehmetakifeker@gmail.com |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Re: yitiksokak.com alan adını ücretsiz vereceğim
Merhaba,
Açılış mesajında yazıldığı gibi yarın yani 15 Aralık günü ismi isteyenler arasından birine vereceğim. Saygılar. Eklenti: İsim C-Nem isimli üyeye verilmiştir. Mesaj erdinç tarafından 18.12.2006 (20:16) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!