Zoque.Forum
»
Superonline ADSL kullanan var mı?
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Superonline ADSL kullanan var mı?
ev,işyerinde Superonline ADSL kullanıyor musunuz?
bir arkadaş için superadsl kampanyasından yararlanmak üzere almak istedik (ayrıca gnctrkcll kampanyası da gelince) ekmekli kadayıf gibi oldu. ![]() avantajları nedir,ne değildir merak ettim müşteri hizmetleri ttnet'ten kat be kat iyidir diye düşünüyorum. ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Re: Superonline ADSL kullanan var mı?
Müşteri hizmetlerini bilmiyorum ama bir arkadaşım 1 yıla yakındır kullanıyor ve 512/128 sınırsıza 49 YTL ödüyor
![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Yaklaşık 3 aydır SuperADSL abonesiyim ve henüz hiç bir sorun yaşamadım. Bağlanamadığım ya da bağlantıdan düştüğüm bir hatıram da yok. (Dolayısıyla müşteri hizmetleri ile hiç görüşmedim. Bilemiyorum ne seviyededirler.)
![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Peki konudan farkli olucak fakat sormak istedim, Speronline ADSL, Smile ADSL gibi saglayicilar neticede TT'dan tahsis ettikleri portlarin dahilinde hat satisi yapiyorlar bunlar nasil kar ediyorlar bu isten? Ya da ileride nasil TT benzeri bir altyapi yatirimi yapicaklar bilen varsa paylassin lutfen, mesela bende Smile ADSL'i dusunuyordum bi avantaji varsa TT vercegimize baska sirketlere verelim daha iyi yani nedir ne degildir nasil kar ederler bilen varsa paylassin ltf tesekkurler
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
ISP lere yönelik toptan fiyat tarifesi için şuradaki listeye bakabilirsiniz; http://www.turktelekom.com.tr/webtec...p?sayfa_id=407 TOPTAN TARİFEDEN FAYDALANMA KOŞULLARI : http://www.turktelekom.com.tr/webtec...p?sayfa_id=356 Ayrıca, bildiğim kadarıyla ISP ler kendi Pop noktaları ile, Metro veya ATM santrallerini kurarak Telekom portları üzerinden de ADSL verebilirler. (Bu durumda da Telekom'a port ücreti ödeyeceklerdir.)
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|