Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Durumum vahimdir arkadaşlar!

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 21.01.2001   #11 (permalink)

evrenkent's Avatar

Yer: İstanbul, TR
Görsel: 3

Sevgili arap_kadri;
"Sevgide sevgini ispat edene kadar gururunu bir tarafa koy ..." yazılı bir kitap okumuştum. Galiba gerçekten böyle düşünürsek son işi de uygulamam gerek.

Bu arada kızların garip yaratıklar olduğu görüşüne katılmıyorum (belki de bunu söyleyenlerin seçtiği yollar tuhaftır) ya da mesaj çektiğim zaman diğer kız arkadaşlarına gösterip eğlenmeye kalkacağını da katılmıyorum.

Kendimi iyi tanıyan biriyim ve ne yaptığımı da biliyorum.Kiminle dans ettiğimi de...

Bu yazıyıda kimilerin keyfi yerine gelsin diye ya da tüm kızların garip yaratıklar! olduğunu bayan kullanıcıların da yorumlarını beklemek gibi bir tutum için de yazmadım.

Samimi olanların düşüncelerini almak istedim sadece. Teşekkürler arap_kadri ...

YUNUS EMRE'de diyor ki;

Aşkın aldı benden beni
Bana seni gerek seni
Ben yanarım dün ü günü
Bana seni gerek seni

Ne varlığa sevinirim
Ne yokluğa yerinirim
Aşkın ile avunurum
Bana seni gerek seni

....

Eğer beni öldüreler
Külüm göğe savuralar
Toprağım orda çağıra
Bana seni gerek seni

....

diye de devam eder YUNUS...
evrenkent şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 21.01.2001   #12 (permalink)

cemshid's Avatar

Yer: Istanbul,Turkiye
sevgili TR'im...
seni kırmak için söylemedim kızların garip olduklarını. seni üzdümse özür dilerim gerçekten... belki senin ki garip değildir?
yani düşük ihtimal ama belki değildir hea? şansını dene bakalım. haberlerini bekliyoruz (mutlu olsun)
cemshid şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 21.01.2001   #13 (permalink)

bunun aşk olduğunu sanmıyorum

bence bu bir tutku...
ulaşamadığın şeyi elde edince geçer...
etrafına alıca gözle bak,
belki sen farkında değilken, seni seven biri vardır...

sen birini,
başkası seni...

ne dersin?
Old 21.01.2001   #14 (permalink)

evrenkent's Avatar

Sevgili cemshid;
Ne demek istediğini anlayabiliyorum ama seçtiğin kelimler garipti sadece :)
Kızların bazı konularda yaptıkları hareketler veya verdikleri tepkiler bizimkiler ile aynı olmuyor. Bu onların doğasında varsa yasalar böyle demek :) Yadsımamak lazım ...

Diğer yandan composer' un dediğine de kısmen katılıyorum. Aşk (ben sevgi kelimesini kullanmak istiyorum) karşılıklı olan, gelişen ve büyüyen bir olgudur. Elbetteki birşeyleri hissettirene kadar, ispat edene kadar bu tutku olacaktır. Ve eğer kendini frenleyemezsen bazen o kadar tehlikeli oluyor ki ...

composer belki de haklısın... Çevreme şöyle bir bakmalıyım, bakmalıydım. Ama arayarak bulunmuyor ki... Öyle bir anda geliyor ki farkına bile varamıyorsun. Neye uğradığını bile şaşırıyorsun. Çünkü bana böyle bir anda geldi. Yoksa hiç hazırlıklı değildim. Bir de bakmışım ona olan duygularımın tanımı "sevgi" ye yakınmış... Yani tutku!...

BU ARADA KİMSE TARAFINDAN PEK BİLİNMEYEN VE ETKİLEYİCİ SÖZLER BİLİYORSANIZ VE PAYLAŞMAK İSTERSENİZ BEKLERİM EFENDİM :)

Old 21.01.2001   #15 (permalink)

arap_kadri's Avatar

Yer: Ankara/Turkiye
Görsel: 2
tamamen yanlış anlaşılan benim galiba. ben sana yardımcı olmaktan daha ziyade duygularını (duygularımı) paylaşmaya çalışmıştım. eklediğim ufak bir fıkra tamamen yanlış anlaşıldı.

Alakam yoktur.
Eğer bir kabahatim varsa özür diliyor
ÇEKİLİYORUM...
Old 21.01.2001   #16 (permalink)

evrenkent's Avatar

Sevgili apap_kadri :)

Ne sen ne de diğer arkadaşlarda suç var. Sadece işi biraz ciddiye almadılar o kadar.

Sadece duygularını paylaşmak... İstediğimde buydu zaten... Esirgiyorsan aşkolsun

Fıkra ise kusursuzdu. Daha önce de duymuştum bu fıkrayı. Belki de son çabalarımda sonuçsuz kalırsa bir çılgınlık yapar ve onun ansızın yolunu keser, bu fıkrayı anlatırım.
Bunu arap_kadri söyledi derim

Ne dersin??...

"Paylaşmak herşeydir..."

Old 23.01.2001   #17 (permalink)

arap_kadri's Avatar

Yer: Ankara/Turkiye
Görsel: 2
Önemli değil.
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

arkadaslar , vahimdir , durumum

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 00:16.