|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Merhaba arkadaşlar aslında herkes konuyu biliyor.Bende bu konu ile ilgili olara http://www.fransa.cjb.net adresinde bir site açtım. Lütfen destek olun. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: USA
|
Isin burokratik tarafina yorumsuz bakmaktayim (soykirim falan)... Fakat Fransiz firmalari ne alaka :)
Senin kizdigin olayi yapan FRANSIZ HUKUMETIDIR, ama bu firmalarin ne gunahi var ki :) Neyse zaten kimse bi site Pejo araba almayin dedi diye ok. almam demez :) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
konuyu small talka tasiyorum.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ne zaman adam oluruz
kurtaralım kardeşim kendimizi birşeylerin antisi olarak tanımlamaktan. Bugüne kadar hiç birşey yapma bıçak kemiğe dayanınca italyan malını yak, fransız malını yırt, ihalelerimi vermem diye korkutmaya çalış. Bir konu daha var hemen hemen bütün forumlara bakıyorum da fransa meselesi gündemde peki ya Enerji İhaleleri??? Birileri ki bunlar hala tepemizde yönetiyorlar ceplerini doldurmak için bu ülkeyi karanlıkta bırakıyorlar... Birisinin de kalkıp bunu protesto ediyoruz dediğini görmedim...???
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar. İşte açıklama :
Merhaba arkadaşlar. Siteyi yapmamdaki amaç Fransız Hükümeti'ni kınamaktı. Fakat bir arkadaşım bana şu firmaları da ekle ki bir süreliğine kimse onlardan alışveriş yapmasın dedi. Bende ricasını kıramadım ve ekledim. İsterseniz o kısmı sileyim.
Ordaki Copyright kısmı için haklısınız arkadaşlar Written by DayBreak yazacaktım yanlışlıkla Copyright falan eklemişim... Düzeltilecek...Fakat orada bulunan yazı nasıl ? O konuda eleştirin birde... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Ekleme :
Peki anti'lerden vazgeçin demiş bir arkadaş.
O zaman siteye şöyle yazayım mı ? "Tebrikler Fransa Hükümeti. Siz bizi suçsuz olduğumuz bir konuda suçlu olarak gösteriyorsun. Tabi sen ne diyorsan haklısın. Onlar bizi yakıp,yıkıp,yağmaladılar fakat biz soykırım yaptık.Tabi siz milyonlarca insan öldürdünüz ama siz hep suçsuzsunuz zaten" |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
yanlış anlamayın
1-ben fransız hükümeti doğru yapıyor demiyorum
2-sadece iş işten geçtikten sonra yapılan bu protestolar v.s. çok anlamlı değil önce sen adamakıllı iç ve dış politikanı oturt size ihale vermeyiz diyerek siyaset yapılıyor 3-eğer ki zamanında geçmişle korkmadan yüzleşilebilseydi bence bu noktaya gelinmezdi. mesela bir 6-7 eylül olayları var tarihte bunlar tarihimizde hoş olmayan şeylerdir eleştirmekten korkmamak lazım bence 4-anti meselesine gelince hep insanlar kendilerini birşeylerin antisi üzerinden tanımlıyor antifaşist, antikomünist, antimilitarist gibi... 5-ben bu konuda da medyanın insanları yönledirdiğini düşünüyorum enerji vakası da en az bunun kadar önemli ve vatana ihanet gibi. ama toplumda çıt yok bilmem anlatabildim mi?
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!