|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: ingilizce ögrenmeye nereden başlamalıyım
arkadaşlar katkılarınız için gerçekten teşekkür ederim,özellikle marcel için hakkını yememek lazım
hemen gidip hikayeler alıp başlayacam.Zaten zaman zaman kitaplar okuyordum demek ki biraz daha üstüne gitmek lazım.Ama yine de englishtown üyesi yok mu onu çok merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ingilizce alt yazili ingilizce film cok guzel. Bir de komik gelebilir ama ingilizce altyazili turkce filmler de cok ise yariyor. Ben denedim o da bayagi eglenceli oluyorum.
Ikinci olarak ingilizceyi ne icin ogrenmek istedigin de onemli konusmak ve okumak arasinda dunyalar kadar fark var. Okuyabilen ama konusamayan bir suru kisi gibi oldugu gibi konusan ama televizyon izleyemeyen ya da gazete okuyamayan bir suru kisi de var. Konusmak icin ya bir ingilizce grubunda olacaksin ya da mumkunse ingilizce konusulan bir ulkeye egitime veya yasamaya gideceksin. Ve kesinlikle herkesin dedigi gibi okumak, ek olarak kesinlikle elinin altinda klasik mavi gramer kitaplarindan olsun. Longman di galiba sanirim onlar da. Herkeste olanlardan, 2-3 versiyonu var ek olarak teleaffuz versiyonlari da var onlarda cok ise yariyor. Ek olarak tamamen yeni bir baslangic icin basit ve interaktif bir ingilizce CD programi var : "Turbo Ingilizce" fiyati ucuz ve tanidigim biri kullanmisti bayagi guzel oldugunu iddia etti. Onu da o yuzden tavsiye edebilirim.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: bolu
|
aveanin öğrencilere özel bir kampanyasını kazandım bu gün bilgilerimi aldılar.Bir sorun cıkmazsa amerikaya'ya yabancı dil ögrenmeye ve çalışmaya gidiyorum.Hala inanamıyorummmm
Bir rüya gerçek oluyor.............
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
ardent bu harika keske bizde senin gibi şanslı olsak.Artık ordan yazarsın
![]() inşallah bize de nasip olur mesela benim hayalim avustralya kısmet olursa gitmeyi düşünüyorum tabii ilk önce bu ingilizceyi halledelim
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
Bence ingilizce kitap okumanın yanı sıra filmleri aynı anda hem dili ingilizce hem de altyazısı ingilizce olarak izle.
Hangi dili öğrenmek istiyorsan bu yol çok etkili olacaktır.Sadece ben değil.Benimle birlikte eğitim alan arkadaşlarımda bu yolu çok beğeniyor ve mantıklı buluyor.Böylece kulağın alışır.Ayrıca dilin söyleyişlerini de görebilirsin.Hem aksan açısından da yararlı olur. Sonucunu belki hemen alamazsın ama kesin yararlı olacaktır. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
İngilizce konuşmanı geliştirmen için bir tavsiyede ben verim. Eğer hala kurmadıysanız Skype'ı indirin ve kurun.
Skype'ın yeni sürümünde skypecast denen yeni bir uygulama var. Amacı dünya üzerinde hiç tanımadığınız insanlarla aynı ortamda konuşarak sohbet etmenizi sağlıyor. İsteyen istediği konuda skypecast başlatabiliyor. Bunlar arasında sırf İngilizcenizi geliştirmek için açılmış skpecastler de var. Ben bir tanesine fırsat buldukça katılıyorum. Haftada iki gün yayınlanıyor. Skypecastlerin yayınlandığı sayfadan istediğiniz skypecaste katılabilirsiniz. Ayrıca imkanınız varsa work and travel programları da çok faydalı, bu yaz iki arkadaşım gidecek, üç ay boyunca Florida da Mc Donalds da çalışacaklar, yaz okulum ve staj olmasaydı bende gidecektim.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Prague
|
baştan söyleyeyim bu bir reklam değildir; yanlış anlaşılmalara meyil vermek istemem...
eğer ingilizceyi internetten ve ücretsiz öğrenmek istiyorsanız, bu konu ile ilgili olarak kendi sitemde hazırladığım 2 araştırma makalem vardı:
bu makalelere ve özellikle içeriğinde ki sitelere göz atmanızı tavsiye ederim. alanında oldukça başarılı siteleri araştırıp, deneyip, makale için seçmişliğim vardır. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!