Zoque.Forum
»
Cem Yılmaz'lı Türk Telekom Reklamları
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Cem Yılmaz'lı Türk Telekom Reklamları
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Cem Yılmaz'lı Türk Telekom Reklamları
Yeni sabit hatlı faturamızda 10 YTL gibi ücret sabit ücret adı altında alınıyor. ADSL ücretleri zaten belli resmen soygun, 30 YTL lik fatura 55 YTL nasıl yapılır merak ediyorum, yüksek vergiler mi yoksa reklam ücretlerini bizmi ödüyoruz..
Telekom' un şuan ki sahiplerine bir öneri şirket ünvanından "Türk" kelimesini çıkarsınlar daha fazla aşalamayalım.. ve hesaplı hattan sabit hatta geçmek bir telefonla yapılıyor, ama sabit hattan hesaplı hatta geçmek için 4 tane belge isteniyor bu kadar da olmaz. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Kısaca; evet, reklam ücretleri müşteri tarafından ödenir.
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
@durmadan 3, ila 5 milyon dolar vardır. Alıntı:
O kadar ***** yedikten sonra gülecek bir şey bulamıyorum. Cem Yılmaz - Hayırsever http://www.youtube.com/watch?v=Bw9E20W57wQ&eurl= Cem Yılmaz - Sehpa http://www.youtube.com/watch?v=mWv97sZf3nE&eurl= |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Türk Telekom tekel olmasaydı herşey daha farklı olurdu. 2 sene internette kalmayı kabul edip sözleşme imzalayanlar bedava modem ve 2 ay ücretsiz kullanım hakkına sahip oluyorlar. Bu 2 sene zorunlu internet olayı bildiğim kadarıyla yabancı firmaların da Türkiye pazarına 2 sene içinde girebilme ihtimaline karşı koyuldu. Gerçekten büyük firmalar bu pazara girerlerse sabit ücretlerle sadece ADSL kullanıcılarını değil ahizeyi kaldıran herkesi karşısına alan Türk Telekomun işi zor görünüyor. O zaman bırakın Cem Yılmazı feriştahını oynatsa kâr etmez.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Benim de aklıma bu konuda bir başlık açmak geçmişti ama takıntılıyım galiba diye vazgeçmiştim
![]() Tespitim; bu reklamlardan en çok zarar görecek olan Cem Yılmaz'ın kendisidir. İmajı ve saygınlığı yerlerde sürünen bir şirketin bu değerlerini artırmaya çalışırken kendi imajı ve saygınlığının şirketinkine yaklaşacağını unutmuş olmalı. Sıcak suya buz atmak gibi, çok beklerse ikiside oda sıcaklığına döner.
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Kemal Sunal'ın bir filmi vardı. Halk kahramanı ilan edildikten sonra reklam filmleri çeviriyor, bin bir çeşit ürün tanıtıyordu, sonra halkı kandırdığını öğreniyor herşeyini kaybediyordu. Bizim Cem bavul espirisi herşeyi özetliyor....... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
Şöyle olsaydı ; " Kusura bakmayın,sizin imajınız halk içinde çok kötü bir durumda.Bu yüzden,ne şirketinizin ne de herhangi bir ürününün reklamını yapamam"...Bu hiç kimseye yakışmaz.Sadece yapıcağına inandığın işi yapmak en doğrusudur. Görsel olan reklamları güzel.Geçenlerde Seda Saya'nın programında gördüm.Kosla'yı tanıtır gibi tarifeleri tanıtan bir kız vardı. Cem Yılmaz'a gelince,Opet reklamların da çok iyiydi.Türk Telekom'da neden böyle sahne performansının çekimi yapmış anlamadım.Bazıları güzeldi.Ortaokul problemi çözen çocuğu falan canlandırmış.Ama ne biliyim;opet'ten sonra daha iyi bişey bekliyodum.En azından Doritos - Opet çizgisini devam ettirmesi iyi olurdur. Ayrıca kim yazdı hatırlamıyorum ama,Cem Yılmaz'ın aldığı para pek ilgi konusu olmaması lazım.
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|