Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » [iş ilanı] Web tasarımcı prezentabl doktorlar aranıyor

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 04.05.2007   #1 (permalink)
kubilayk

Yer: Ankara
[iş ilanı] Web tasarımcı prezentabl doktorlar aranıyor

İş İlanı

Şirketimize web tasarımcı prezentabl doktorlar alınacaktır.

Genel Nitelikler :

- MCSE sertifikalı
- En az üniversite mezunu
- ASP, PHP, ASP.Net, C++ gibi konulara uzmanlık derecesinde hakim
- İki bilgisayarı aynı anda kullanabilen.
- Bir eliyle C++'da sistem programcılığı yaparken, diğer eliyle web sitesi yapabilen
- grafik ve animasyonu iyi bilen. flash, Action script, Photoshop, 3D Studio Max, LightWave'de uzman
- Apachi ve IIS'yi iyi bilen
- VisualStudio, Dreamweaver ve FrontPage'in hepsini birden kullanan
- A, B, C, D, E, F, G, H sınıfı ehliyetleri olan
- Bisiklet, motor, kamyon, tır, kayık, tekne, gemi, yat, uçak, uçak savar kullanabilen
- Gerektiğinde uzay mekiği kullanabilecek, astronotluk konusunda deneyimli
- Konusunda tecrübeli kalp, göz, kulak-burun-boğaz, beyin ameliyatları yapabilecek
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da 2097'ye kadar tecilli
- Uzaya seyahat engeli bulunmayan
- Türkçe hariç her dili konuşabilen
- Network mühendisliği, bilgi güvenlik mühendisliği, satış mühendisliği diploması olan

web tasarımcı doktorlar

İş tanımı :

- Firmamız bünyesinde full-time freelance çalışacak
- web sitesi tasarlamak, programlamak, yönetmek
- Dergi, kitap, gazete gibi basılı işleri takip etmek
- Şirket bünyesindeki network ağında çıkabilecek her türlü sorunu gidermek
- Şirket sahibinin eşi çocukları ve akrabalarında oluşabilecek her türlü sağlık sorunları ile ilgilenip, dişini çekebilecek, tansiyonunu ölçecek, gerektiğinde ameliyat yapacak

Antananarivo doğumlu olmayanların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Not : Asgari ücret maaş dolgundur.
kubilayk şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 04.05.2007   #2 (permalink)
isiklayazan

isiklayazan's Avatar

Yer: İst
Re: [iş ilanı] Web tasarımcı prezentabl doktorlar aranıyor

Enteresan olmus...enteresandan fazlası da olmus.."ne dense az" olmus..gülümsenesi olmus..
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 04.05.2007   #3 (permalink)
kubilayk

Evet gülümsenesi. Sırf bunlar sayesinde artık komikazeye falan girmiyorum. Kariyer.net'e takılıyorum gülmek için Tavisye edilir...
kubilayk şu an çevrimdışı  
Old 04.05.2007   #4 (permalink)
brethil

Yer: İstanbul
Görsel: 3

kariyer sitelerindeki iş ilanlarını cok iyi ozetlemişsin. =)

bi programda uzman derken, programın menülerini ezbere bileni mi arıyolar yoksa o programı kullanarak guzel işler cıkartanı mı..

bu kriterleri oluşturanlar cok yanlış düşünerek personel seçiyolar.
bu yüzden piyasada düzgün güzel bişi görmek cok zor.

Mesaj brethil tarafından 04.05.2007 (23:12) yeniden düzenlendi..
brethil şu an çevrimdışı  
Old 04.05.2007   #5 (permalink)
ajnglagla

ajnglagla's Avatar

Yer: ist

ilk satırlara kadar okuduğumda ciddi sanmıştım bu kadar olmasa da ne yazıkki ciddileri de yok değil..
ajnglagla şu an çevrimdışı  
Old 04.05.2007   #6 (permalink)
Darksist

Darksist's Avatar

Yer: İstanbul

Son birkaç yıldır sık sık böyle ilanlarla ve onlara karşılık olarakta böyle tepkilerle karşılaşıyorum. Onlar ilan veriyor; bizler dalga geçiyoruz ama bir yere varamıyor malesef. Bu tür insanları iş üstünde görmeyi merak ediyorum.
Old 07.06.2007   #7 (permalink)
izOn

Yer: Istanbul

benim şu zaman gördüğüm en iyi iş ilanı VERİPARK'ındır geçen şirketten bir arkadaşım gönderdi bana da çook güzel insan gülümsüyor ve hangi sektörde çalıştığınızı patronlarınızında anlaması tebessüm ettiriyor (ki veripark benim şirketim değil ama orda çalışanlar adına sanırım sevindirici bir durum söz konusu... )

VeriPark'ta hedefimiz yüklendiğimiz her projeyi zamanında ve beklenilen kalite düzeyinde teslim ederek koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Söz konusu projeler yazılım projesi olduğu için dünyanın en karmaşık ve en zevkli mesleğini yaptığımızı düşünüyoruz.

Siz de aşağıdaki özelliklere sahipseniz sizi de aramıza katılmaya davet ediyoruz:

* Yazılım geliştirmeyi sevmek, profosyonel ya da hobi olarak yazılım geliştirmek

* Yazılım geliştirmenin bir sanat olduğunu düşünmek. Kendini "picasso.NET" ya da "picasso.java" sanmak. Picasso.ASP'leri yeni yeni resimlere imza atmaya davet ediyoruz.

* Universite'ye girmiş olmak, tercihen mühendislik bölümlerini kazanmış olmak, tercihen mezun olmuş olmak (mezun olamayanlar en az 50 bin satırlık bir kod göstererek mezunmuş gibi başvurabilirler)

* Hobi olarak en az bir yazılım projesinde 10.000 satırdan fazla yazılım geliştirmiş olmak

* veri tabanları ile çalışmış olmak

* Java ya da .Net platformlarını iyi bilmek, deneyimli olmak

* Kendini geliştirmeye özen göstermek, bol bol kitap okumak, newsgrouplara cevap yazmak

* "Dreaming in code", "Age of spritiual machines", "Waltzing with bears", "Beyond fear", "The art of intrusion" kitaplarından en az birini okumuş olmak (ya da işe girdikten sonraki ilk 6 ayda okumaya söz vermek)

Bu amaçla yazılım geliştirme pozisyonun iş tanımı aşağıdaki gibidir:

* Müşteri beklentilerini anlamak

* Bu beklentileri bir analiz dökümanına aktarabilmek

* Bu beklentilerden bir veri tabanı tasarımı, bir sınıf tasarımı yapabilmek

* Kullanıcı ara birimlerini tasarlayıp, geliştirebilmek

* Kolayca okunur ve başkaları tarafından kolayca anlaşılır bir stilde kod yazmak

* Yazdığımız kodu test etmek (malasef)

* Yazdığımız kodu kurup, çalıştırmak

* Yazdığımız kod devreye alındıktan sonra o koda iyi bakmak

* software Code Of Ethics konusunda bilgi sahibi olmak
Old 07.06.2007   #8 (permalink)
kuduk

Alıntı:
izOn tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
benim şu zaman gördüğüm en iyi iş ilanı VERİPARK'ındır geçen şirketten bir arkadaşım gönderdi bana da çook güzel insan gülümsüyor ve hangi sektörde çalıştığınızı patronlarınızında anlaması tebessüm ettiriyor (ki veripark benim şirketim değil ama orda çalışanlar adına sanırım sevindirici bir durum söz konusu... )

VeriPark'ta hedefimiz yüklendiğimiz her projeyi zamanında ve beklenilen kalite düzeyinde teslim ederek koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Söz konusu projeler yazılım projesi olduğu için dünyanın en karmaşık ve en zevkli mesleğini yaptığımızı düşünüyoruz.

Siz de aşağıdaki özelliklere sahipseniz sizi de aramıza katılmaya davet ediyoruz:

* Yazılım geliştirmeyi

.......

ndıktan sonra o koda iyi bakmak

* software Code Of Ethics konusunda bilgi sahibi olmak

bu ilan bana garip gelmedi, beklentinin ötesinde (fantastik) olan şey nedir?
kuduk şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
araniyor , doktorlar , prezentabl , tasarimci , web , ilani

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 00:39.