Zoque.Forum
»
Bilgisayar ve internet
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: eskişehir
|
Bilgisayar ve internet
Anadolu Üniversitesi İstatistik Bölümü öğrencisiyim "bilgisayar ve İnternet" konulu bir anket çalışmam var.Zoque forum üyelerinin de bu ankete katılmalarını istiyorum. Anket süresi en fazla 5 dk dır.Anket içeriği kısaca aşağıda belirtildiği gibidir. Lütfen anketi yanıtlamadan önce açıklama kısmını okuyunuz ve sorulara anlamlı şekilde cevaplar vermeye özen gösteriniz veriniz.
Anket İçeriği: bilgisayarın teknolojiye etkisi, bilgisayarın çocuklar üzerindeki etkisi, ADSL , korsan yazılımlar, işletim sistemleri, bilgisayar oyunalrı... Anket linki aşağıdadır. http://www.anketofisi.com/anket-130 Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Re: Bilgisayar ve internet
Evet niyet güzel olsa da soru ve cevap şıkları doğru yerleştirilmemiş gibi, kötüden iyiye 1-10 mantığı eminim pek çok kişi tarafından ters algılanacak. Bazı sorularda istediğim cevapları bulamadım mesela 10; "bilgisayar kullanım amaçları" seçenekleri çok dar.
Daha anlaşılır, kullanılabilir ve detaylı bir anket tasarlamanı öneririm. Ayrıca form çalışmıyor. Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: eskişehir
|
Re: Bilgisayar ve internet
14 ve 15 inci soruların aynı olduğu anketin açıklama kısmında kırmızı yazı ile zaten belirtilmiştir.Tüm uğraşlarıma rağmen anketi yayınladığım site yöneticilerinden gereken ilgiyi göremedim.Önceden anket üzerinde bazı değişikliklerin yapılması gerektiği konusunda onları uyarsam da, anketi hatalı bir şekilde yayınladılar ve bundan sonra üzerinde bir değişiklik yapamayacaklarını, yeni bir anket yollamamı istediler. Yeni yolladığım ankete ise 2 hafta sonra onay verdiler.Ben onayın geç geleceğini sezdiğim için anketi bu şekilde cevaplandırmayı uygun gördüm.Anket sitesi IE de sorunsuz çalışmakta fakat mozilla Firefox da problem yaratmaktadır. Bu yüzden Firefox da anketi yanıtlamanız mümkün değil, diğer tarayıcılarda durum nedir bir fikrim yok. Bu sorunların hepsi anket yayına girdikten sonra ortaya çıkmıştır ve tamamı kullanılan site yüzündendir. Yapılan anket çalışması asıl çalışmanın bir pilot uygulaması olduğundan, asıl çalışmaya geçilmeden önce hatalar değerlendirilerek en aza indirgenecektir.
Anketi yanıtladığınız için teşekkürler |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!