Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Oynadiginiz Multiplayer Oyunlar

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 12.06.2007   #1 (permalink)

soul's Avatar

Yer: LND
Oynadiginiz Multiplayer Oyunlar

Counter Strike vs. harici daha cok MMO seklinde World of Warcraft gibi oynadiginiz oyunlar neler?

Ne oynadiniz, su an ne oynuyorsunuz?

Ben baslayayim;

Onceden oynadiklarim,
Knight Online
Benim tadim degil, eski bir oyun motoru ve bayagi bir zayif - Ucretsiz

World of Warcraft
Cok klasik ama gene benim tadim degil, cizgi film grafikleri ve rezil community. Oyun motoru su an icin cok kotu.

Asheron's Call
Cok eski bir oyun zaten. 2D yken oynuyordum, cok zevkliydi o zamanlar.

Rakion
Hizli ve eglenceli ve Ucretsiz. RPG degil aksiyon oyunu

D&D Online
Normalde D&D dunyasini sevmeme ragmen bu oyun da guzel degil. Kontroller vs. bile zayif.

Cok az Might & Magic Online
Bu klasik duelling in online versiyonu yani kart oyunu. Eger masaustunden zevk aliyorsaniz bu da eglenceli gelecektir.

Everquest II
Su an icin cok eski oyun motoru. Genel olarakta o kadar iyi gelmedi bana.

Su an;
Lord Of The Rings Online
Yeni basladim zaten sanirim 1 ay kadar once piyasaya cikti. Oyun motoru grafik ozellikle manzara vs. acisindan super ancak cok guclu ekran karti istiyor. Ancak Geforce 8800 GTX ile very high da tam performans oynaniyor.

Onun harici WoW gibi genel salak questler var ama genel olarak iyi bir communityu role playing (isterseniz) iceriyor. Gayet keyifli. Zayif PvP iceriyor. Henuz PvP ye pek giremedim.

Guild Wars
2 senedir oynuyorum. 2 sene sonra bile piyasadaki en iyi oyun motorlarindan biri. Oyun RPG ogelerinden ote PvP community ise ile unlu. Guild, Arena ve HoH savaslari ile 4-8 kisilik savaslara cikabiliyorsunuz. Crafting vs. gibi RPG ogeleri yok yani MMO degil aslinda. Ancak PvP icin en iyi motor ve dovus sistemi kesinlikle GW.

Yogun sekilde takim oyununa dayaniyor, daha cok taktiksel arena savasi oyunu Tabii ki gene de sadece RPG oynayan bayagi bir oyuncusu var. Bir diger guzel tarafi aylik odemesi yok. Oyunu bir defa alinca omur boyu oynayabiliyorsunuz. Arada ek paketleri cikiyor su ana kadar 2 tane cikti bir tane daha yolda. Ondan sonra seneye de Guild Wars 2 cikiyor. Muhtemelen ben gene oynamaya devam edecegim.

Nelere bakmayi planliyorum (daha yayinlanmadilar)

Warhammer Online - WAR
Populer olacagi belli bir oyun. Warhammer temali. Gene WoW gibi cizgi film tarzi salak karakterler (benim acimdan) iceriyor ama PvP agirlikli. Bolge savaslari RvR ve baska insanlari avlamaya dayali genis savaslar ve questler iceriyor.

grafik konusu o kadar super degil gibi henuz ama belki de sonuc iyi olabilir. Denenmeye deger ve PvP sistemi guzel olursa gercekten eglenceli olabilir. Aslinda ben Warhammer 40K temasi altinda yapmalarini umardim ama oyun grafikleri oyle degil gibi. warhammer dunyasi hakkinda da pek bir bilgim yok.

Age of Conan
Bildigimiz Conan temali. Ben cok bir sey beklemiyorum. grafikleri o kadar iy idegil gibi ama bazi seyleri ilgi cekici olabilir.

Gods & Heroes
Super grafikler, Ordu-Birim yonetme imkani ve taktik imkani var. Eski Roma temali. Inanilmaz bir dovus grafik motoru var gibi gozkuyor. Kesinlikle bayagi bir populer olacak.

Son olarak eger MMORPG ye ilgi duyuyorsaniz www.mmorpg.com sitesi taip edilecek guzel sitelerin basinda geliyor.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 12.06.2007   #2 (permalink)

genom's Avatar

Yer: izmir
Re: Oynadiginiz Multiplayer Oyunlar

Bu aralar Carom3d isimli bilardo oyununu oynuyorum online olarak stres atmak için güzel ve basit bir oyun.
genom şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 12.06.2007   #3 (permalink)

Yer: İstanbul

Starcraft

Vakti zamaninda WoW oynuyordum, baya bir baydi... Warhammer Online cikana kadar yeni bir sey oynamayi dusunmuyorum/pek de zamanim yok.
bgul şu an çevrimdışı  
Old 12.06.2007   #4 (permalink)

Darksist's Avatar

Ben halen Ultima online oynuyorum ve tabi Counter-Strike'ta vazgeçilmezim.
Yeni bişeler arıyorum açıkçası.
Old 12.06.2007   #5 (permalink)

scriptMan's Avatar

Görsel: 14

Alıntı:
Darksist tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Ben halen Ultima online oynuyorum ve tabi Counter-Strike'ta vazgeçilmezim.
Yeni bişeler arıyorum açıkçası.
Valla ben SW Galaxies müdavimiyim
Old 12.06.2007   #6 (permalink)

burakozgur's Avatar

Yer: Ankara

World of Warcraft Burning Crusade! Daha iyisini bulana kadar buna devam...
Old 13.06.2007   #7 (permalink)

Bathory's Avatar

Yer: Istanbul

2 yıl WoW oynadım, o derece sıyırdımki 8-9 char yapmıştım, hatta arasıra çinlimiyim acaba ikileminde kalıyordum Burning Crusade çıktı main charımı lvl61 yapıp bıraktım, WoW'da o kadar yaptığım okadar emek reputation itemler vs hepsi çöp oldu, guild mantığı bitti herkes kendi havasında takılmakta bir kaç Karazhan yapan guild haricinde. Bu yüzden Blizzard'ın çok üye kaybettiğini tahmin ediyorum. Repertuarımda Starcraft2 ve Warhammer diyebilirim.
Bathory şu an çevrimdışı  
Old 13.06.2007   #8 (permalink)

yunus::t's Avatar

Eve-Online

Bundan da bahsetmemek olmaz,
İzlandalı bir firmanın oyunu ve inanılmaz büyük bir Sci-Fi evren sunuyor oyuncularına, diğerlerinden farkı hayatınıza daha çok müdahale etmesi çünkü eğitimleriniz siz oyunda değilken de devam ediyor karakteri düzgün bir yerlere getirebilmek için planlı bir şekilde eğitmeniz ve düzenli biçimde oyuna girip yeni eğitimlerine yönlendirmeniz gerek. Oldukça keyifli...

Sosyal bakımdan çok iyi olduğunu söylemek zor şirketler falan var ama günler aylar harcamak lazım bir yerlere gelmek için. Binlerce Türk var bu arada oyunda ciddi bir güçleri de var.

Wow beni de 2 sene idare etti açıkcası, 3 ayda bir 2şer ay ara vererek tabi

Conan'dan pek umudum yok ama umarım beni hayal kırıklığına uğratır. Starwars evrenini ve Tolkien evrenini denemeyi planlıyorum yakın gelecekte, LOTR MMO'su oldukça umut vaadediyormuş okuduğum kadarıyla.
yunus::t şu an çevrimdışı  
Old 13.06.2007   #9 (permalink)

pureEvil's Avatar

Görsel: 12

popomundo oynuyorum ben eheh
pureEvil şu an çevrimdışı  
Old 13.06.2007   #10 (permalink)

scriptMan's Avatar

Görsel: 14

Alıntı:
pureEvil tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
popomundo oynuyorum ben eheh
Ahahaha Bende oynuyorum popomundo, WoW'a taş çıkartırır valla

yunus::t sw evrenine girmek istiyorsan tavsiye ederim, gerçi şu anki oyun yapısı ziyadesi ile köreltti o evrenin heyecanını ama yinede kendini orada hissetmek, mekanları gezmek bile yeterli oluyo

Bir iyilik yap kendine, başlangıç sınıfı olarak jedi seçme :x (tabi ki şaka yapıyorum, ama eskiden jedi olabilmek için koşturup dururduk hatta neredeyse "yapımcılar biraz sıkıyo galiba jedi oyuna eklenmemiş" filan diyordum.. Aah ah nerede o eski sw galaxies günleri)

Eve online'a bakmayı düşünüyorum şu sıra, nasıl bir oyun? Nedir olay, amaç?
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

oynadiginiz , multiplayer , oyunlar

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 02:24.