|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
uff neden oluyo anlamiyorum forumun ana sayfasinda calinti siteler bolumune yeni msg geldigini goruyorum... girdigimde kac gun oncesinin msglari war.. butun temp ve temp. int. files klasorlerini bo$altiyorum yine ayni.. internet Explorer'in icinden (tools / internet opt.) siliyorum ayni.. bu sadece ki$isel sitemde ve forumun calinti siteler bolumunde oluyo.. cildirmak uzereyim acele help
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Küçük bir ayrıntı:
"Çalıntı Siteler" bölümündeki mesajlar yöneticinin onayını almadan yayımlanmıyor. Kişisel sitendeki sorun nedir tam olarak?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
onu biliyorum passion
ama baskasinin yazdigi msg ida goremiyorum ![]() filelari upload etmeden once bi under cons. yazisi wardi sildim onlari sonra sonra yenilerini yani $imdikileri upload ettim fakat 2 gundur sitemi online goremedim ![]() vahim bi durum anlicaan
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Bilemeyeceğim ZeBaN,
Yani eklenip eklenmediğini. Dikkat ettiysen sadece Çalıntı Siteler bölümünde oluyormuş bu. Haliyle ben de o olabilir diye bir hatırlatma yapmak istedim. Diğer konu içinse bir "refresh" yetiyordu. Ama internet Explorer'n internet Ayarlarına bir bak istersen. Sevgiyle kal...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Güzel, olduğuna sevindim,
Peki ya her seferinde böyle mi yapacaksın?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!