|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Arkadaşlar bi durum war: 1.5 - 2 hafta kadar önce şu anda çalıştığım şirketin web sitesini tasarlamaya başladık. İyi güzel orjinal bir site olduğunu zannediyorduk ki, bi kaç gün önce vain'in gönderdiği (yaktın beni ersiiin ) grafiker ve tasarım şirketlerinin linklerinin olduğu sayfada, bir şirketin ana sayfasının nerdeyse bizim ana sayfanın tıpkısının aynısı olduğunu gördük. Kullanılan modeller dışında renkler bile benzemekte. Ama cidden çok benziyo. Öyle böyle değil. Ben objektif bakıyorum, x bir kişi yapsa bunu, "way aadi nası çalmış bak bak bak" falan derim yani. E şimdi üzerinde bayağı bir emek harcanan (dhtml, quicktime vs vs) ve bitime çok yakın olan sitenin tasarımını yeniden yapmak kasacak ve dehşet bir zaman kaybı olacak, ve fakat milletin de diline düşmek war "aaa çalmışlar bak" die. (İşin sonunda çalıntı siteler bölümünde adı çıkmak war abi, aman) Sitenin tasarımını şu anda gösteremeyeceğim, fakat phong.com ile ph0ng.net gibi düşünün. Kimse kimseden bisi calmadi..Ne halt yicem ben ![]() K.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Yapabileceğin birşey yok sanırım. Etraf veya çevre ne derse desin sen nasılsa herşeyi biliyorsun. Gerçeği de. Ama bunu yaptığın firmaya anlatmak var
. Yani bilemeyeceğim. Gerçi kendi firmanın prestiji de düşebilir. Ya da senin isminin. Bir de orası var. Herkes bilemez gerçeği. site de biz siteyi şuradan çaldık da diyemezsin Zor bir karar doğrusu.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
İnsan bazen uzun zaman önce kısa bir süre içinde olsa gördüğü veya dinlediği bir şeyi kesinlikle hatırlamazken, sonradan ona benzeyen bir çalışma ortaya çıkarabilir. Bilinçaltına mı gömülüyor ne
Benimde başıma müzikle uğraşıyor iken gelmişti. Hiç görmeden birbirine çok benzeyen şeyler üretmek mümkün değil gibi geliyor bana.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
en cok benzediğini düşündüğün seyi degistirin, mesela sadece renkleri degistirin, menunun yerini yada hem emeginiz bosa gitmez hemde senin için rahat eder ve bencede millet ne der diye dusunmeyin mr.k =) onemli olan iç huzur abi, bunuda bi kac ufak/önemli seyle bertarafat edebilirsin herhalde sende o kudreti goruyorum
bu arada yeni iş falan hey hey hayırlı olsun kahve içmeye geliriz ha
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
kaan'cım yakmışım seni belki ama iyi olmuş, bunu birinin sonradan farketmesi daha iyi olmazdı sanırım
. ben derim ki sitenize yeni bir tasarım yapın, çünkü orjinal şeyler her zaman daha güzeldir, içine siner hiç değilse. biliyorum uğraşmak istemez hiçkimse ama...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!