Zoque.Forum
»
sayfa.com ile ilgili reklam problemi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sayfa.com ile ilgili reklam problemi
nere yazacağımı bilemedim ondan kusura bakmayın.
1 hafta önce nerdeyse 2 site için text reklam talebinde bulundum(www.sayfa.com dan ) parayı da eft yaptım ama kimseden ses seda yok ne site ekliyorlar nede maillere cewap veriyorlar olan 70 ytl ye oldu. bu adamlarla nasıl irtibata geçebiliriz hani yaptıkları hiç hoş değil. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Re: sayfa.com ile ilgili reklam problemi
Tobin, yazarken biraz daha dikkatli olmalısın. cewap, nie tarzı kelimeler kullanmamanı öneririm ki forum kurallarına da aykırı.
Sayfa.com reklamlarının Google'da üst sıralara çıkma konusunda pek faydası olacağını düşünmüyorum çünkü dışarıya verilen link çok fazla. Bir sorum olacak. Parayı göndermeden önce birisiyle irtibata geçmiş miydin parayı göderiyorum diye? site sahibinin tatilde olma ihtimalini düşündüm de. Sonuçta o da senin benim gibi bir insan. Çok iyi niyetli yaklamşmış olabilirim ![]() |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!