|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Yardım Kampanyası
Merhabalar, kendi çapımda destek verdiğim yardım kampanyasına (maddi yada bu adresi tanıdıklarınıza ileterek) katkıda bulunmak için yardim.turanyum.com adresine girerseniz sevinirim. Şimdiden herşey için teşekkürler Mesaj turanyum tarafından 06.09.2007 (12:17) yeniden düzenlendi.. Açıklama: düzenleme |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Yardım Kampanyası
öyle olduğu için söylemiyorum, ama çok kolaylıkla dolandırıcılık ithamı ile karşılaşabilirsiniz. kişilerin net ispatlanmayan bir durum için yardım toplaması yasal olarak suç olabilir, dikkat etmenizi öneririm.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Aslında bu konu benim de kafama takılıyor ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkcası, kendi çapımda böyle bir uygulama başlattım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim. Önerisi olan varsa dinlemeye hazırım. Umarım yasal açıdan bir sorun gelmez başıma. Teşekkürler ilgin için...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Sanırsam bulunduğunuz ilin Valilik Makamına başvurup gerekli izinlerin alınması gerekiyor.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Açıkçası bu haliyle bana pekte inandırıcı gelmedi. Ayrıca siteyi de vaktiniz olup işlemleri tamamladığınızda açmanız daha mantıklı olmazmıydı? Bu projeyi oluşturacak vaktiniz varda yasallaştıracak vakit bulmak mı zorunuza gidiyor?
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Pekçok kez örnekleri yaşandığı için iyi niyetli olduğuna inandığım bu girişiminiz başka kişiler tarafından yanlış anlaşılabilir. En güzeli tüm hukuki işlemlerin yerine getirilip bu şekilde devam etmesidir. Kolaylıklar dilerim.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Anlayışın için teşekkür ederim.
Fakat gerek verdiğin sitede ilgili ailenin resimleri olsun, izin belgen olsun hiçbirşey yok. İnsanlara pek inandırıcı gelmiyor doğrusu. Ama bu çalışma gerçekse seni tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|