|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
pogo.com sorunu
Merhaba, Ben 1999'dan beri pogo'da satranç oynuyordum ancak son bir aydır bırakmak zorunda kaldım. Bunun nedeni ne zaman pop.com'u açsam ve birkaç dakika sayfalarda dolaşsam beni adware yükleyen bir sayfaya yönlendiriyor. Hangi şu spayware removal tool olduğunu iddia eden ama aslında kendisi problem yaratan siteler var işte onlardan biri açılıyor. bilgisayarınızda virüs var şu programı indirip temizleyin diyen bir sayfa açılıyor. Bu sayfa açılınca benim antivirüs devreye girip bütün IE sayfalarını kapatıyor ve karantina işlemi başlatıyor. Pogo.com, küçük bir firma değil. EA Games'e ait bir site. Neden beni adware içeren bir siteye yönlendirsin? Anlam veremiyorum. Acaba sadece ben de mi oluyor? Pogo'da sorun yaşayan başka kimse var mı burada? Pogo'da oyun oynayabilmek için pop-uplara geçici veya kalıcı olarak izin vermek gerekiyor. Ben pop-up konusuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Daha önceden de answers.com sitesiyle benzer bir sorun yaşamıştım. Answers.com'da pop-up sistemiyle çalışıyor. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: pogo.com sorunu
bakalım bende de olacak mı diye sisteme üye oldum ve kaçtır satranç oynamayı deniyorum, her seferinde Firefox kitleniyor. neden böyle olduğuna dair hiçbir fikrim yok, ama en azından sadece sende problem olmadığını bil istedim. gerçi bende herhangi bir yere yönlendirme yok, sadece Firefox kitlenip kalıyor pop-up'ın açılmasıyla birlikte, kapatmak zorunda kalıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Re: pogo.com sorunu
Merhaba,
Pogo.com'u protesto edip bir daha orada oyun oynamamaya karar verdim. Pogo'da oynamanızı tavsiye etmiyorum. Sonra bilgisayara virüs bulaşırsa uyarmadı demeyin. Symantec bulaşacak virüsleri orta seviyede tehlike olarak sınıflandırmış. Olay şu şekilde gelişti: Zaten bir süredir pogo'da yukarıda bahsettiğim sorunu yaşıyordum. Bugün son kez girip deneyeyim dedim. Yine aynı şey oldu. Bu sefer bulaşan spyware programının adını not ettim. program drivecleaner adında bilinen bir spyware. Başka pek çok kişi pogo'da bu sorunu bildirmiş. Zaten pogo ve drivecleaner isimlerini birlikte aratınca çok sayıda benzer şikayet okuyabilirsiniz. Örnek burada var. Pek çok kullanıcı durumu pogo'ya bildirmiş ancak pogo aldırmıyor. Anlaşılan pogo bu drivecleaner ile anlaşmış. Bunlar para için her şeyi satar. Pogo, benim için bitmiştir. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!