Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » pogo.com sorunu

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 23.09.2007   #1 (permalink)

erdinç's Avatar

Yer: Londra
pogo.com sorunu

Merhaba,

Ben 1999'dan beri pogo'da satranç oynuyordum ancak son bir aydır bırakmak zorunda kaldım. Bunun nedeni ne zaman pop.com'u açsam ve birkaç dakika sayfalarda dolaşsam beni adware yükleyen bir sayfaya yönlendiriyor. Hangi şu spayware removal tool olduğunu iddia eden ama aslında kendisi problem yaratan siteler var işte onlardan biri açılıyor. bilgisayarınızda virüs var şu programı indirip temizleyin diyen bir sayfa açılıyor. Bu sayfa açılınca benim antivirüs devreye girip bütün IE sayfalarını kapatıyor ve karantina işlemi başlatıyor.

Pogo.com, küçük bir firma değil. EA Games'e ait bir site. Neden beni adware içeren bir siteye yönlendirsin? Anlam veremiyorum. Acaba sadece ben de mi oluyor? Pogo'da sorun yaşayan başka kimse var mı burada?

Pogo'da oyun oynayabilmek için pop-uplara geçici veya kalıcı olarak izin vermek gerekiyor. Ben pop-up konusuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Daha önceden de answers.com sitesiyle benzer bir sorun yaşamıştım. Answers.com'da pop-up sistemiyle çalışıyor.
erdinç şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 25.09.2007   #2 (permalink)
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12
Re: pogo.com sorunu

bakalım bende de olacak mı diye sisteme üye oldum ve kaçtır satranç oynamayı deniyorum, her seferinde Firefox kitleniyor. neden böyle olduğuna dair hiçbir fikrim yok, ama en azından sadece sende problem olmadığını bil istedim. gerçi bende herhangi bir yere yönlendirme yok, sadece Firefox kitlenip kalıyor pop-up'ın açılmasıyla birlikte, kapatmak zorunda kalıyorum.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 25.09.2007   #3 (permalink)

erdinç's Avatar

Teşekkürler Oky cevabın için. Benim bilgisayarda mı sorun var anlamaya çalışıyorum. Sanırım sorun bende değil.
erdinç şu an çevrimdışı  
Old 26.09.2007   #4 (permalink)

erdinç's Avatar

Merhaba,

Pogo.com'u protesto edip bir daha orada oyun oynamamaya karar verdim. Pogo'da oynamanızı tavsiye etmiyorum. Sonra bilgisayara virüs bulaşırsa uyarmadı demeyin. Symantec bulaşacak virüsleri orta seviyede tehlike olarak sınıflandırmış.

Olay şu şekilde gelişti: Zaten bir süredir pogo'da yukarıda bahsettiğim sorunu yaşıyordum. Bugün son kez girip deneyeyim dedim. Yine aynı şey oldu. Bu sefer bulaşan spyware programının adını not ettim. program drivecleaner adında bilinen bir spyware.

Başka pek çok kişi pogo'da bu sorunu bildirmiş. Zaten pogo ve drivecleaner isimlerini birlikte aratınca çok sayıda benzer şikayet okuyabilirsiniz. Örnek burada var.

Pek çok kullanıcı durumu pogo'ya bildirmiş ancak pogo aldırmıyor. Anlaşılan pogo bu drivecleaner ile anlaşmış. Bunlar para için her şeyi satar. Pogo, benim için bitmiştir.
erdinç şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

pogo , pogocom

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 16:07.