Zoque.Forum
»
Telekom Grevi (ADSL Transfer problemi)
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Telekom Grevi (ADSL Transfer problemi)
Forumda bu konuyu arattım fakat bulamadım. Benim gibi Telekom grevi mağduru yok mu hiç?
Yaklaşık bir hafta önce taşındık fakat Telekom grevi sebebiyle, ne ADSL'i ne de telefonlarımızı yeni adresimize aktaramıyoruz. Grevin bitmesini beklemek zorunda mıyız? Transfer etmek için başka bir yöntem var mı? Telekomda çalışıp bu işlem için yardımcı olabilecek birileri ve ya Telekomda çalışan tanıdığı olup yardımcı olabilecek birileri var mı? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Telekom Grevi (ADSL Transfer problemi)
Grev sırasında kanunlar gereği her türk Telekom müdürlüğü'nde içeride bir görevli memur bulunmak zorunda. "Grev kırmak" olarak isimlendirebileceğimiz işlemi gerçekleştirip içeri sızabilirseniz istediğiniz işlem yapabilirsiniz.
Basınımızın en büyük reklamverenlerinden biri olan Türk Telekom'un uzun süredir duran bu grevini görmezden geliyor olması da çözümü iyice kitlemekte. Şahsen grevi destekliyorum. Ama bu görmezden gelmeler tepkileri engellediği için daha da süreceğe benziyor. Grevin olumlu bir şekilde neticelenmesini ve Türk Telekom'un her alanda kendine gelmesini temenni ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Ben de grevi destekliyor ve Türk Telekomun her alanda yolumuzdan çekilmesini, çalışanlarının da daha profesyonel rakiplerine transfer olmasını istiyorum.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Ben de mağdur durumdayım. 20 Ekim'de evlendik ve malum düğün öncesi yoğunluktan dolayı grev öncesinde telefon başvurusunda bulunamadım. Grev başladıktan sonra da önbaşvuruda bulunmuş olsak da 1 ay geçmesine rağmen hiç bir geri dönüş olmadı. İşlerin bu kadar yavaşlatıldığını sanmıyorum, dolayısıyla kasıtlı olarak bize hizmet ulaştırılmadığını düşünüyorum. Her ne kadar grevi desteklesem de yanlış bir çizgide ilerlediklerini düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
Başka ne türlü ilerleyebilsinler?Zaten bahsettiğiniz hizmetleri de vermeye devam ederlerse grev yapmamış oluyor. Aslında burda grevi yapanlar değil Türk Telekom'un sorgulanması gerekyor.Aslında Türk Telekom'un neden böyle bir sermayeye satıldığı ise ayrı bir konudur. TT Neden bu işçilere istediklerini vermiyor?? Şu anda görünen o ki Türk Telekom işçilerin direnişi kırmak için istediklerini verneye değil süreyi uzatarak işçilerin direnişi kırmaya çalışıyor. Alıntı:
Eee ne de olsa Türk Telekom'un işçilerinden daha çok parası var. Türk Telekom işçisi bu şekilde ancak 2 ay dayanabilir. Ama Türk Telekom Arap ülkelerinden gelecek parayala daha uzun süre bu şekilde devam edebilir. Adam aç kalacağına hakkından vazgeçmek zorunda kalacak. Bence burada en büyük suçlu Türk Telekom, nasıl bizden takır takır para alıyorsa işçisine de takır takır haklarını vermeli ki bizden aldığı parayı hak etmeli.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Evet doğru, çelişkili bir yorumda bulunmuşum. Belki de anlatmak istediğimi tam olarak anlatamadım ya da grevin tanımını tam olarak bilmiyorum. Kafamı toplayıp daha düzgün bir mesaj yazmaya çalışacağım.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Türk Telekom'un kaybedecek nesi var ki? Tekel olduğu sürece müşteriler akmaya devam edecek ama bir ay sonra ama iki ay sonra.
Olan çalışanla, faydalanana oluyor. İnsanlar da kulağını tıkayıp, görmezden gelerek mis gibi yaşıyor. Türk Telekom'un konu ile ilgili metni burada. İyileştirme vs. birşeyler anlatmışlar ama her Türkiye vatandaşı TT'nin iyileştirmeden ne anladığını çok iyi bilir. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Adamları günde 10 kere arıyorum, hattımı düzeltin, sürekli kesiliyor diye, adam diyor ki ama beyefendi hattınız mükemmel (neredeyse ben böyle hat görmedim hiç diyecek); satıldıktan sonra ise zaten işler sarpasardı, ki bu satış konusuna hiç girmeyelim...
Tekel olmaları da büyük bir etmen tabi ki. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Grev kırmak, grev kırıcısı; bunlar grev ile alakalı farklı kavramlar. Tam olarak tuncau'nun dediği gibi içerden bir kişi bulup tüm işler o kişi vasıtası ile halledilemez. Bu adrese bir göz atın. Grev tanımı ve işleyişi hakkında bilgiler var.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!