Zoque.Forum
»
Rapidshare türkiyede kapatılırsa nasıl gireriz ?
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Rapidshare türkiyede kapatılırsa nasıl gireriz ?
Evet kota var, 5 günde toplam en fazla 25 gb indirebilirsiniz. İsterseniz 1 günde 25 gb indirirsiniz (geri kalan 4 gün premium ile dosya indiremezsiniz.) ister 5 günde.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
ben genelde geceleri liste yapıp bıraktığım için fazla sorun olmuyor. Nette gezindiğim zamanlar ise sınırlıyorum programı, doğal olarak daha yavaş iniyor dosyalar, dolayısıyla kotayı bitirmek biraz uzun sürüyor
yatarken ise sınırı kaldırıyorum, zaten az uyuyan insanlar olduğumuz için de olsa gerek, henüz kotadan dolayı bir sorun yaşamadım.olmadı, birbirimizin dosyalarını indirerek bonus toplarız, bir aylık premium u bedavaya getirip ordan devam ederiz:P:P
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
sanırım anlık yaşadığım bir sorundu, sorunsuz indiriyorum şuanda...
vete günlük 5GB sınırı biraz garip bişey, ama verimli kullanırsanız (rapidshare hesabına göre) aylık ~130 GB. download yapıyorsunuz. ben son 10 günde 25-30 GB'ı buldum downloadda ![]()
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Günde 11 GB indirdiğim oluyor. Tabi haftasonu. Hafta içi zamanım olmuyor malesef. Rapid kapatılırsa çok kötü olur. Lakin en hızlı site şu anda. Ama Türkiye'der rapid'e erişim engellenirse hiç sorun değil. TTnet'in bile aklına gelmeyecek pek çok yöntem var. Ama yazacak değilim. (:
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Muhtemelen rapidi kapatmak bayagi zor olur zira yuzlerce farkli ip adresleri var, DNS numaralarini gecmek zaten basit.
Genel olarak bence rapidin hakki yeniyor, bence buyuk her yazilimin bile resmi olarka bir kopyasinin rapide upload edilmesi gerekli, 1350 download hizi gorebilecegimiz nadir HTTP serverlardan ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!