Zoque.Forum
»
Rapidshare türkiyede kapatılırsa nasıl gireriz ?
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: emre
|
Rapidshare türkiyede kapatılırsa nasıl gireriz ?
selam;
Arkadaşlar Youtube nin kapatılmasından sonra aklıma rapid kapatılırsa nasıl gireriz sorusu geldi. Acaba youtube gibi dns ayarlarını değiştererek mi gireriz ? Girersek download da sorun olur mu? Premium üyelik düşünüyorum da ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Re: Rapidshare türkiyede kapatılırsa nasıl gireriz ?
Sorunuzla alakalı bir hikaye anlatmak isterim.
Kadınlar kendi aralarında ağlaşıyorlarmış. Yoldan geçen birisi de kadınları görünce merak edip neden ağladıklarını sormuş. Kadınlardan birisi hemen karşıda bir fidanın dibinde oynayan 3 yaşındaki Selman isimli çocuğu gösterek cevap vermiş; "Selman 'ımın oğlu Süleyman (Süleyman kocasının adı bu arada) olsa. Çıksa şu ağaca (şu ağaç dediği çocuğun dibinde oynadığı fidan) düşse ayağı kırsa ne olur" demiş. Selman büyüyecek, oğlu olacak, adı da babasının adı olan Süleyman olacak. Bir de o kücük fidan büyüyüp ağaç olacak, Süleyman da ağaca çıkıp düşüp, ayağını kıracak ![]() Sizce şimdiden bunu düşünmek gerekli mi?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
elbette gerekli.
rapidshare olmadığını düşündüğüm zaman nefessiz kalıyorum. ancak kendi fikrimi söyleyeyim; dns ayar değişikliği ile olur diye tahmin ediyorum. çünkü youtube kadar basında yankı bulmayacağı aşikar. gerçi youtube için yankı buldu demek saçma olur ama en azından gazete köşelerinde dns değişikliği ile erişim engelnini kaldırılması anlatılıyordu. bunun üzerine de önlem alındı. ama bakın Wordpress.com'a, gayet de açılıyor. rapidshare'in başına böyle bir şey gelirse Wordpress benzeri olur diye düşünüyor ve umuyorum.. internet bağımlısı herkes hayatını günün birinde bu ülkeyi terk etmek üzerine kurmalı diye düşünmeye başladım. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
kapatılmazsa iyi olur, yoksa gider paracıklarım
![]() yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün önce giriş yapamadım, çok kötü oldum valla. söylentilere göre polisler! basmış, server'ları falan kapatmışlar... artık ücret ödememek lazım butür sitelere ![]()
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
Ayrica RS'in kolayca kapatilabilecegini sanmiyorum. Cünkü ortada dönen büyük paralar var. Dolayisiyla da yapimcisi büyük bir maddi güce sahip. Buradaki kaynaga göre aylik cirosunun 5 milyon € oldugu tahmin ediliyor. Diger bir nokta da gectigimiz sene RS firma olarak merkezini Almanya'dan Isvicre'ye tasidi. Bunda vergi avantajlari yaninda, Isvicre Yasalari'nin telif haklarinda daha esnek olabilecegi ihtilmali de aklima geliyor.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
RS nin geçen gün ulaşılamaz olma nedeni network sorunu ve hdd yanması.
İsviçre mantıklı imiş cihangirin dediği gibi. İsviçre'nin telif haklarına nasıl baktığını hakkında çok bilgim yok ancak vergi, yani maddi anlamda iyi bir taşınma yapmışlar.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
22:50 itibariyle yine giremiyorum rapidshare 'ye... yarım kalan onca download var, gece yarısına kadar açılması ümidiyle bekliyorum
![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!