Zoque.Forum
»
E-Dergiler Hakkındaki Düşünceleriniz Neler
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Re: E-Dergiler Hakkındaki Düşünceleriniz Neler
Benim de aklımda böyle bir dergi projesi mevcut aslına bakarsanız. sebnemferah.biz adı altında çıkarmayı planlıyorum. Fakat derginin site ile alakası olmayacak. İçerik olarak üniversiteler, bölümler, sanatçılar, amatör gruplar, edebiyat, şehir ve mekan tanıtımları olarak düşünüyorum. Aylık olarak çıkarmayı planlıyorum. Dergiyi flash tabanlı mı yoksa blog tarzı mı yapacağım karar veremedim
![]() Ama e-dergilere bakışım çok sıcak. Arşivleme olanağı çok güzel bir kere.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Takip ettiğim e-dergi tarzı siteler var. Ve doğrusu çok başarılı buluyorum onları. Özelikle haftasonu evde çalışmam gerektiğinde bilgisayar başında iyi oluyor.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Benim duzenli takip ettigim www.bakdergisi.com ve www.artzmania.com var. Ilk defa karsilastigim bir dergi tasarim ve icerigi ile ilgimi cekerse buyuk keyifle takip ederim. Ayrica benzer mantikta www.cevirbak.com sitesi var turkce olarak. Ingilizce http://www.spotbit.com'da harika icerikler bulmaniz mumkun
![]()
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bende bir e-dergi çıkarmayı düşünüyorum ama okulumun bitmesi gerekiyor çok yoğunum şu sıralar...
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Sivas
|
site tarzı değil ama bir ara kendi çıkardığım Pdf formatlı dergi vardı. Sivas şehrini tanıtmak için çıkarıyorduk. Ama devamını getiremedik. İlk çalışmalarımız umut verici idi. Dergiye buradan bakabilirsiniz.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!