Zoque.Forum
»
Webdesign Seminerleri
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Salzburg
|
Webdesign Seminerleri
Selam..
ben istanbuldaki web seminerleri ile ilgileniyorum..workshoplar, bikac günlük egitim seminerleri yahut yeniliklerle ilgili toplantilar vs. ama tam olarak nerden hangi sitelerden arastirabilirim bilemiyorum.. nisan, mayis, haziran aylari icersinde böyle etkinliklerden haberdar olan arkadaslar varsa lütfen bana bildirsin.. cok tesekkür ederim.. yada sadece hangi sitelerden arastirabilirim bunu söylemenizde yeterli lütfen bana bu konuda yardimci olun.. tekrar tesekkürler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Salzburg
|
Re: Webdesign Seminerleri
Tesekkür ederim
bu siteyi bende bulmustum ama bu seminer benim icin cok kisa 3 günlügüne istanbula gelicem yalniz bi etkinlik bulursam ona denk getirmeyi düsünüyorum.. bu seminer bikac saat sürüyo ben tam günlük bisey ariyordum yardimin icin sagol.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Re: Webdesign Seminerleri
http://www.netron.com.tr/gnctrkcll
20şer saat konusunda uzman sertifikalı eğitmenler veriyor.Gnctrkcll şifren ile ücretsiz. Faydalı olur umarım saati az olsa da giriş seviyesinde... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!