Zoque.Forum
»
Çin Halk Cumhuriyet'inde hayat
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Re: Çin Halk Cumhuriyet'inde hayat
Değerli cevaplarını burada paylaşan herkese teşekkürler.
ceo (Yavuz) sana ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim. İşlerde tek bir değişiklik oldu. Gideceğim şehir Shanghai değil Shenzhen olacak. Bu arada ben de kararımı verdim. Herhangi bir aksilik çıkmazsa ağustos ayı içerisinde Çin'de olacağım. Umarım hayırlı olur. Hepinize tekrar tekrar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Çok iyi bende temmuzda shenzhen de olacağım, Shenzhen çok sıcak olur uğur dikkat etmemiz lazım
![]()
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Alıntı:
Ama dilerse bir sahile çıkıp deniz kıyısına suyu dökerse, küresel okyanus akıntıları ile önce Cebelitarık dışına daha sonra okyanusları aşarak senin gittiğin yere ulaşacaktır. Aslında daha kolayı evde demlikte, bir su ısıtıcı da, suyu iyice kaynatıp bir camdan havaya tutmaktır. Buharlaşan su Türkiye'nin güzel semalarına uçacak, orada bulut olacak Çin'deyken omuzlarına yağacak ve sen bizi özlerken döktüğün gözyaşlarını gizleyecektir. ![]() (Yani Eşkıya'nın son sahnesi gibi oldu ama duygulandım biraz) Senin adına hayırlı olmasını diliyoruz.
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Şimdiden hayırlı yolculuklar Uğur.
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
valla bende duygulandım
süleyman abi Zoque Çin ofisini açıcaz Shenzhen de ![]()
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Süleyman abi n'aptın ya
Gerçekten duygulandım. Mesajını oradayken okuduğumda yağmurla yarışacağım gibi ![]() Ferruh için Amerika'da yazmışım. Kusura bakmaz inşallah. Ama aklımda öyle kalmış (LND yazmış olmasına rağmen). Erdal, çok teşekkür ederim. Yavuz söylediğinde haklısın. Shenzhen'de zoque toplantısı düzenleriz inşallah. Şaka bir yana zoque ailesi olarak iyice yayılıyoruz Çin'deki ilk temsilciler biz olacağız galiba. |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Suyu burada buharlastirip biraz ufledik mi zaten size Balkanlardan gelen soguk hava olarak ulasir
![]() Niye bakayim canim, Amerika da dunyamizin sevimli ulkelerinden biri. Sanirim bes sene sonra Cin, Amerika, Almanya, Ingiltere de Zoque toplantilari yapabiliriz. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!