|
|
#1 (permalink) |
|
TTNET yurtdisi cikisi
TTnet'in yurtdisi cikislarini grafiksel olarak gösteren bir sayfa oldugunu hatirliyorum. Fakat Google üzerinden yaptigim aramalara ragmen bir türlü ilgili sayfaya bulamadim. TTnet'in sayfasinda burada toplam hizlar gösterilmis, ama aradigim bu degil. Diger yandan TTnet 29 subatta yurtdisi cikislarini 5 kat artirdigini bildirmis. 2 hafta icinde son kullanici olarak, sizlerde de bu arttis hissedildi mi yoksa hersey kagit üzerinden bir takim rakamlarda mi ibaret? Diger aklima takilan nokta dün siteye, sunucunun calismasina ragmen, 19-23.00 saatleri arasinda Türkiye'den tek bir kullanicinin ulasamamis olmasi. Bir takim baglanti problemlerini gösteren TTnet sayfasi ya da baska internet sitesi var midir?
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: TTNET yurtdisi cikisi
Hızlanmadan çok yavaşlama hissediyorum ben. sorun var son günlerde. Kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor.
Saati hatırlamıyorum ama dün akşam saatlerinde ne zoque.net'e ne de güneşim tam içinde'ye girilemiyordu. Hatta RSS'ime güneşin tam içinde de yazılmış görünen 5-6 tane merhaba dünya yazısı geldi. Siteye girdiğimde bu yazılar yoktu. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka
|
TTnet eskiden mrtg raporlarını web sitesinde yayınlıyordu böylelikle Türkiye'nin yurtdışı çıkılarının trafiğini ve kapasitesini izleyebiliyordu herkes. Fakat bunu 3 sene önce kesti artık şifre ile girilebiliyor.
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Alıntı:
GTI sunucu komsumuz, o yüzden 2 sitenin ayni anda kaybolmalari normal. Birkac gün önceki sunucu degisikligi sonrasi kullandigimiz yazilimlardaki sürüm yükseltmeleri, optimizasyon calismalari hala daha sürüyor. Su an MySQL biraz basimizi agritiyor. Bahsettigin 5-6 tane merhaba dünya yazısı bir MySQL hatasindan sonra olusan bir sorundu. Alıntı:
Saniyorum yeni youtube yasagi ve ayni zamana denk gelen siteye ulasamama probleminden bahsediyorsun. Benim de "acaba?" diye kafamda bir soru isareti olusmasina sebeb olmustu.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||
|
Alıntı:
Gameover'in ait dünden bir traceroute: Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Youtube'un kapanması ttnet'in işine geliyordur herhalde. İnternet az sömürüldüğünden dolayı verdikleri hizmet hızlanmış oluyor bir bakıma.
GTI'nin sunucu komşusu olduğundan haberim var. Forumla değil de server ile alakalı ( ya da buna bağlı) bir sorun olduğunu belirtmek için yazdım. Umarım çalışmalarınız hemen biter ve rahat bir nefes alırsınız. İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Dün yine ayni hatadan dolayi Türkiye'den yaklasik 20 saat boyunca erisim mümkün olmadi, ama bu sefer problemin kaynagini bulmus bulunuyoruz.
TTnet ve TINet (Tiscali Internernational) arasinda bir baglanti sorunu oldugunu ögrendik. Anladigimiz kadariyla TTnet bu hatayi ancak bu sabah farketmis, cünkü telefon görüsmesinde verilen yanit "evet bu sabah problem vardi ama cözüldü de..." oldu. Kisacasi veri yolu artik TTnet.net.tr -> Tiscali -> Biz yerine TTnet.net.tr -> Level3 -> Tiscali -> Biz olarak calisiyor. Umarim bu da artik yasanan son baglanti problemimiz olmus olur.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
internet backbone , pop , telekom , ttnet , turk telekom , yurtdisi cikisi |