Zoque.Forum
»
[Yardım] Kafe & Bar için menü tasarımı
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Iskenderun
|
[Yardım] Kafe & Bar için menü tasarımı
Çok çok uzun zamandır forumdan uzağım. O nedenle herkese merhaba öncelikle.
Sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi, yeni açtığım bir mekan için güzel bir menü hazırlamak. Deri kaplı, özgün ve müşterinin arayacağını kolay bir şekilde bulabilmesi için indekslenmiş (örnek: telefon fihristleri) bir menü olsun istiyorum. Kafamda şeklini biraz oturtabildim; ama burada yapabilecek bir ajans/matbaa bulamadım. Bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bir ajans veya matbaa var mı? İstanbul, Ankara, İzmir neresi olursa artık...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: [Yardım] Kafe & Bar için menü tasarımı
konu başlığını okunduğunda insanın ilk olarak aklına bir kafe & bar web sitesi için menü tasarımı ile ilgili bir soruymuş gibi geliyor. doğrusu benim aklıma öyle geldi
![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Ajans matbaa bilemiycem ama fikir vermek açısından söylüyorum; forumda çok başarılı freelancer iş yapabilecek grafikler arkadaşlar olabilir
![]() programciyim();
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
Matbaa düşünmeden önce iyi bir grafik tasarımcıyla çalışmaya özen göstermeni tavsiye ederim. Görsellikten önce çözümlemenin iyi yapılabilmesi için bu işin eğitimini almış birileriyle çalışman cok yararlı olacaktır. Arkadaşın dediği gibi freelance calısan tasarımcılarla görüşebilirsin. Örneğin benle olabilir
Yada arayıp iş inceleyip birilerini bulabilirsin kendi istegine uygun.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!