|
|
#11 (permalink) | |
|
Re: 1 Mayıs Orantısız Güç Bayramı
Alıntı:
Bu ülkede hakkını aramak isteyen, haksız olduğuna inandığı birşeyleri dile getirmek isteyen insanlar "darbeci", "düzen bozan" olarak etiketlendiğinden yaşanmıyor mu bütün bu insanlık dışı olaylar... Polisin görevi, düzeni bozanlara gerektiğinde sert müdahalelerde bulunmak olabilir doğrudur, ancak polisin anlaması gereken hakkını savunmak için meydanlarda konuşmak isteyen insanlar "düzen bozan" değil, düzeni korumak ve hatta oluşturmak isteyen insanlardır. ps: her ne kadar az önce doğrudan polis'e yüklenmemek lazım demiş isemde, bu hiç bir şekilde polis ile aramda "sepmati" tabanlı bir ilişki olduğundan değildir. Bilhakis tümünden nefret etmekteyim.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Re: 1 Mayıs Kutlu Olsun.
çok doğru, etraf fütursuzca cop sallayan, hastaneye gaz bombası atan ahmaklarla doluydu.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
modela nın yazdıklarına karşılık vermek için cevap yazmaya karar verdim ancak cevabım için genel ahlak kurallarına uygun olabilecek bir cümle oluşturamadığımdan yazamadım. umuyorum ki yazamadığım cümleleri herkes yazmışım gibi algılar.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
"Devlet gerekeni yaptı","Ayaklar başı yönetirse kaos olur" cümlelerini söyleyenleri, turisti bile dövmeye kalkan, hastaneye gaz bombası atan iki yüzlü ahmakları kınıyorum!
Geçmiş 1 Mayıs kutlu olsun. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
herkese yeniden merhaba..
yukarıda yazdığım ahmak nitelikli yorumda biraz sert çıktığımı ssonmezin uyarısı ile anladım. Lakin benim ahmak dediğim bu bayramı gövde gösterisi haline getiren polisin önlem almaması halinde kana bulayacak belli başlı kesimlerdi. Alınanlara özürlerimi iletiyorum. Herşeyden öte küfür, ahlak dışı hiçbir sözü hak ettiğimi düşünmüyorum... Barış huzurun hakim olduğu fevkalede bir işçi bayramı'nı özlemle umut ediyorum.. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!