Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » 2. Zoque Istanbul Zirvesi (Ne Dersiniz?)

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 12.02.2001   #11 (permalink)
JarusaLem

Merhaba,
Geçen sene olan toplantiya isim bildiripte gidemediğim için tekrar özür diliyorum.

Şimdi bu fikre sıcak baktığımı söylesem çoğunuz herhalde dudak bükersiniz.

Neyse bu toplantıda bulunmak istiyorum. Ayrıca dogumgünümüde beraber kutlarız. 24 Şubatta yani. Ozzy ile aramizda ki buzları çozmek içinde ii bir ortam olur bence.. ayrica seninle konuşacağım çok şey var Ozzy.

Ayrica TR inan o projenin sonuclanamadigini burda ogreniyorum. Ben biliyorsunuz ki o zaman çalıştığım şirketten ayrılmış ve kendime uygun bir şirket arıyordum. Yani anlayacağınız pek projeye katkıda bulunacak bir ortamda degildim. Sonra girdiğim şirkette işlerin yogunlugu yüzünden foruma bile haftada bir girer oldum. Size de utandığımdan projenin ne halde olduğunu soramadım. Üzüldüm dogrusu.

Soyleyeceklerim bu kadar. Herkes kendine iyi baksın.

Bu sefer gitmekte kararlıyım ama.

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 21.02.2001   #12 (permalink)
muratka

Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
toplantı olacak mı olmayacak mı?

Merhabalar,

Bu forum'un yeni bir uyesi olarak kendimde bu basliga cevap yazabilme hakkini nerden buldugumu bilmiyorum, ama sormak istiyorum. Ismi ne olursa olsun, bilginin paylasimini savunan insanlar bulusacakalar mi, bulusmayacaklar mi?

Tesekkurler...
muratka şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 21.02.2001   #13 (permalink)
evrenkent

evrenkent's Avatar

Yer: İstanbul, TR
Görsel: 3
Re: 2 Öneri

Selam muratka,
Ben öneri sundum ama ona bile cevap gelmedi maalesef. Ne kadar duyarlı bir toplum olduğumuz buradan belli oluyor

Şahsım adıma söyleyeyim 24.Şubat saat:14.00 da Mecidiyeköy Kültür Merkezinde olacağım. Zaten organizayonu yapan biziz. Eğer görev almazsam dışarda buluşup tanışalım derim. Ama görev verirlerse içerde tanışırız.

Bakalım tepki gelecek mi??

Saygılarımla,
Erol Serhat Kuseyri

Önerim aşağıdadır..
------------------------------------------
Alıntı:
Gönderen: TR
1. Elbetteki Zoque ibaresinin kullanılması sitenin bir etkinliği anlamına gelir. Ve bu site içinde çok iyi bir hal alabilir. Ozzy fotoğraf çeker.. TR yorum yazar.. tosuba muzurluk yapar .. Diğerleride vasıflarına göre katkıda bulunur ve bu olayı bir site etkinliği olarak gündeme getiririz. Bu da diğer etkinliklere önayak olur. SIRADIŞI bir site olur...

2. Ama yok 'Zoque' ibaresi olmadan böyle birşey yapılmak istenirse bu bölümden herkes "Ben gelebilirim.." deyip ismini mesela bana veya Ozzy'e yazdırır. Ve son günden 2-3 gün önce belirli bir yer, saat belirlenir ve toplanılıp oturuma katılınır.
Belki öncesinde mesela Profilo Alış-veriş Merkezinde toplanılıp kahve eşliğinde sohbet yapılır vs...

Sonuçta 2 seçenek varsa görüşlerinizi bu doğrultuda belirtirseniz de bu işe el atalım derim.

Saygılarımla,
Erol Serhat Kuseyri [/b]
evrenkent şu an çevrimdışı  
Old 21.02.2001   #14 (permalink)
muratka

ben geliyorum...

Can Yucel'den bazi alintilar yaptim. Bilemiyorum konumuzla birebir ilgili mi, ancak dusununce arada bir bag kurmak zor degil zannedersem...
-----------------------------

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, çok güzel bir ülkede mahalleler varmış. Bu mahallelerin çocuklarý birbirlerini çok severlermiş.Dışarıdan gelen parolalı bir ıslıða uçarak aşaðı iner, beraber olacakları anları iple çekerlermiş. Kavga etseler de kin tutmaz, her gün yeniden dünyalar kurarlarmış. Herkeste paylaşma duygusu, sevgi ve arkadaşlarını kollama duygusu yavaş yavaş gelişirmiş. O zamanlar çocuklar okula servis ile deðil, köşebaşında buluşarak
giderlermiş. Onların yolunu gözlememiş evdeki bilgisayar, şehrin en iyi dersanesi,hazırlık kursları. Bilirlermiş duvarların üzerinde sohbet etmeyi, hatıra defterleri doldurup sevgileri keşfetmeyi.

Sonra zamanla bu güzel ülkede durumlar deðişmeye başlamış.

Çocuklar birer test uzmanı, sayısal-sözel yuvarlanıp gidiyorlar. Seksek oynamayı deðil ama taban puanları çok iyi biliyorlar. Hayata açılan pencereleri Windows 95, 98... Onlar ekrana, ekran onlara bakıyor ve koca bir hayat dışarıda akıp
gidiyor... Ve şehrin dışında aðaçlar; tırmanacak, salıncak kuracak, kalp kazıyacak mahalle çocuklarını bekliyor. Paylasmayan, yalnız, bencil, kafesler içinde, gürbüz, güvendeki
çocukları... Hiç sopa yememis, aðaçtan düşmemiş, topu yandaki bahçeye kaçmamış, dizlerinde yara kabukları olmamış çocukları...

----------------------------

Sizleri bilmem ama her ne kadar birici sinifta bilgisayar muhendisi adayi olsam da ben, hayata açılan pencerelerimin Windows 95, 98 den ibaret olmasina izin vermeyecegim... Iyisi mi sizler de oyle yapin.

Gorusmek uzere...

muratka şu an çevrimdışı  
Old 24.02.2001   #15 (permalink)
evrenkent

evrenkent's Avatar

Selam muratkabugünkü toplantıda seni göremedim. Ozzy'de öyle..

Çok güzel bir toplantıydı. Özellikle Sinanoğlu esprileriyle gülmekten kırıp geçirdi bizi..

Saygılar..
Old 25.02.2001   #16 (permalink)
muratka

Nick tamam da...

Selam TR,

Sayın Sinanoğlu'nun konuşması gerçekten son derece etkileyiciydi. Elbette Sayin Köksal'ınki de. Buyuk bir keyifle izledim. Ama ne oldu tahmin et.. Ismini unuttum!!! Olamaz böyle birşey Tabi etraftaki insanlara da "siz TR'yi tanıyor musunuz?" diye soramazdım...

Bir garip aklım var işte. Her ne kadar seni göremesem de, son derece keyifli bir cumartesi gecirmeme vesile oldugun icin tesekkurler

Belki birkaska guzel faaliyette bulusuruz. Kendinize cok iyi bakın.
muratka şu an çevrimdışı  
Old 26.02.2001   #17 (permalink)
evrenkent

evrenkent's Avatar

Selam muratka;
Geldiğine sevineyim mi üzeliyim mi anlamadım ama biraz hafızanı zorlarsan beni hatırlaman olanaklı. Toplantıda aktif görev aldım. Katılımcıların sorularını toplantı başkanına iletmek için dakkada bir dolanan kişi bendim

Kahverengi kareli bir gömlek vardı üzerimde
Geldiğine çok sevindim. Gerçekten bu kadar ilgi beklemiyorduk. SonundaTürkiye Uyanıyor!

Acı yanı artık kimse Ankara'yı takmıyor! Ama Anıtkabir de Çankaya da Ankara'da olduğu için susuyor bu millet!!

Saygılar,
Erol Serhat Kuseyri..
Yanıt

Etiketler
dersiniz , zirvesi , istanbul , zoque

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 13:04.