Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Dakikalar icinde websitesi

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 12.05.2008   #1 (permalink)
ajemix

ajemix's Avatar

Yer: Hollanda
Görsel: 7
Dakikalar icinde websitesi

Burada herkes bundan yakınırken, burada bu reklama rastlamak ayrı bi hava estirir diye düşünüyorum.
Ekli Dosya(lar)
Dosya Uzantısı: png screen-capture.png (78.9 KB, 51 defa görüntülendi)
ajemix şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 12.05.2008   #2 (permalink)
cgencer

cgencer's Avatar

Yer: istanbul
Re: Dakikalar icinde websitesi

daha türkçe domain yazmayı bilmeyen bir projeden ne beklenebilir ki? kaldı ki plesk'in sunduğu ek bir yazılım bu; adam emek harcayarak site oluşturmuyor, hazır şablonların içine bilgi girerek statik site sahibi oluyor. bence hiç de sakıncası da yok; hatta hiç sitesi olmayan kişiler için giriş olabilecek bir opsiyon. elbette interneti tanıyınca bu kişiler ihtiyaç duyarsa daha özel, özgün projeler yaptırmak istediklerinde bu yazılımlarla değil, bu konudan anlayan biriyle çalışarak bunu yaptırmanın gereğini ve farkını öğrenirler. zaten bu farkı öğrenmeyen de hiç müşterimiz olmasın, vaktimizi boş yere almasın...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 12.05.2008   #3 (permalink)
bilgenc

bilgenc's Avatar

Yer: izmir

Alıntı:
ajemix tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Burada herkes bundan yakınırken, burada bu reklama rastlamak ayrı bi hava estirir diye düşünüyorum.
burada herkesin yakındığı bu değil, yakınılan konu, emek hırsızlığı, emeğe saygısızlık..
yoksa reklamı geçen olayın, blog sitelerinden de bir farkı yok.
bugün isteyen herhangi bir blogcu servisinden de kendine site hazırlayabiliyor.
bunun kadar sıradan ve normal bir durum.
bilgenc şu an çevrimdışı  
Old 12.05.2008   #4 (permalink)
ilkerturhan

Yer: Istanbul

Sitenin domain adı klavuz değil kılavuz olmalı konusunda hemfikiriz.

Zaten Türk Dil Kurumu Resmi web Sitesi'nde de soldaki menüde Yazım Kılavuzu yazısını gördükten sonra hemen fikrimiz webklavuzu.com isminin doğru olmadığı konusunda yoğunlaşıyor..
Ekli Dosya(lar)
Dosya Uzantısı: png KILAVUZ.png (182.2 KB, 9 defa görüntülendi)
ilkerturhan şu an çevrimdışı  
Old 13.05.2008   #5 (permalink)
haykutist

Alıntı:
cgencer tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
daha türkçe domain yazmayı bilmeyen bir projeden ne beklenebilir ki? kaldı ki plesk'in sunduğu ek bir yazılım bu; adam emek harcayarak site oluşturmuyor, hazır şablonların içine bilgi girerek statik site sahibi oluyor. bence hiç de sakıncası da yok; hatta hiç sitesi olmayan kişiler için giriş olabilecek bir opsiyon. elbette interneti tanıyınca bu kişiler ihtiyaç duyarsa daha özel, özgün projeler yaptırmak istediklerinde bu yazılımlarla değil, bu konudan anlayan biriyle çalışarak bunu yaptırmanın gereğini ve farkını öğrenirler. zaten bu farkı öğrenmeyen de hiç müşterimiz olmasın, vaktimizi boş yere almasın...
öncelikle şunu belirtmek istiyorum : eger böyle bir konu açık olmasa idi bu tarz bir yazı yazmadım. yani konu açacak haksız bulmuyorum.

bedava hizmet veren örnekleri var iken bu sitenin olması bana sizin bahsettiginiz bilgili insanlardan daha az bilgili insanlara hitap ediyor gibi geldi. Bende böyle bir hizmet veren bir internet sitesi üzerinden site yaparak başladım ve şuan hedefim kadar ögrenmiş durumdayım. ( benimkisi bedava idi ve sanırım ve sene 1998 idi. ) Bu tarz projeler 10 yıl öncesin de bedava verilen bir servis iken şuan bir kısım tarafından para kazanılmaya çalışılıyor.

şimdi diyeceksiniz üretenler babasının hayrınamı yapsın ? tabiki hayır. bedava verilerek verilen hizmetlerinin yanında parayla da hizmet satsınlar. ama Digg/Dünya ile yarışarak.
haykutist şu an çevrimdışı  
Old 13.05.2008   #6 (permalink)
[...Saint...]

[...Saint...]'s Avatar

Yer: İstanbul

Alıntı:
haykutist tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle

şimdi diyeceksiniz üretenler babasının hayrınamı yapsın ? tabiki hayır. bedava verilerek verilen hizmetlerinin yanında parayla da hizmet satsınlar. ama Digg/Dünya ile yarışarak.
Kusura bakmayın ama bedava hizmet ve Digg bağlantısını bir türlü kuramadım..
Old 13.05.2008   #7 (permalink)
haykutist

Alıntı:
[...Saint...] tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Kusura bakmayın ama bedava hizmet ve Digg bağlantısını bir türlü kuramadım..
adamlar neler yapiyor iken biz neredeyiz demek istedim.

Mesaj haykutist tarafından 13.05.2008 (14:01) yeniden düzenlendi..
haykutist şu an çevrimdışı  
Yanıt

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 07:10.