Zoque.Forum
»
Türkçeden İngilizceye Çeviri Bürosu Önerisi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Türkçeden İngilizceye Çeviri Bürosu Önerisi
Türkçeden İngilizce bayağı bir yazı çevirmek için bir çeviri bürosu arıyorum. İnternette biraz baktım yüzlerce site var. Hangisini neye göre nasıl seçeceğimi bilemedim.
Genelde çeviriler bilişim ile ilgili teknik çeviriler olacak. Noter yeminli olması gerekmiyor. Firma olmasi da gerekmiyor, guvenilir ve kaliteli ceviri yapacak biri yeterli. Bu konuda daha önerebileceğiniz bir yer ya da bir kişi var mı? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka
|
Re: Türkçeden İngilizceye Çeviri Bürosu Önerisi
Aynı durum benim içinde geçerli 30-40 sayfa teknik dökümanım var. Bir kaç yere başvurdum kimileri ücretlendirmeyi kelime bazlı yapıyorlar, kimileri sayfa bazlı, kimileride zorluk derecesine göre (nasılsa bu?)
200 Kelime 20 YTL, Sayfabaşına 40 YTL gibi ücretler telafuz ettiler. Bir kaç dökümanı göndedim, inceleyip çevirip gönderdiler ama pek iç açıcı değildi (Dökümanlar Network Güvenlik Ürünleriyle ilgili). Bu biraz sıkıntı yaratıyor profesyonel bir ofis bende arıyorum.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ece Tercüme Ofisi'ni deneyebilirsiniz, firma ile çeviri konusunda herhangi bir çalışmam olmadı sadece ticari yazılım satışı esnasında tanışmıştık, bana çeviri işletmeleri derneği üyesi olduklarını belirtmişlerdi. CİD gibi mesleki topluluklara dahil olan firmalarla çalışmanız, özensiz ve kalitesiz işlerle karşılaşmanızı önleyebilir.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kendi firmamı (RNR Çeviri) tavsiye etsem ayıp etmiş olmam umarım?
![]() Çevirinin kalitesi konusunda bir sıkıntı olmayacağını temin edebilirim ancak fiyat konusunda beklentilerinizi firma olarak karşılayabilir miyiz bilmiyorum. Buna ek olarak fiyat olarak daha uygun bir şeyler omasını isterseniz ve süreniz de çok sıkışık değilse kendim de yardımcı olabilirim. Nike'ın da arasında bulunduğu irili ufaklı birçok şirket için çeviri yaptım/yapıyorum. Yine aynı şekilde çevirinin kalitesi konusunda bir sıkıntı yaşatmayacağımı temin edebilirim. Ama bu konudaki en büyük teminatınız 'yapamayacağım işi kabul etmem' prensibim(iz)dir. Selamlar... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Dış yazışmalarda LisansAvrupa şirketi ile çalışmıştım..
Güvenilir ve iyi referansları var.. Dilerseniz bilgi alabilirsiniz |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!