|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
herşey çocuklar için
şöyle bişey düşünün, yarın çocuğunuzu yada kardeşinizi, banyoya kamera koyarkan ya da çektiklerini izlerken yalakadığınızda ona ne diyeceksiniz?? "ee sende internetten izliyosun" dediğinde ona ne cevap vereceksiniz?? :P
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
her eve bir kamera kampanyası
her eve bir kamera koyalaım arkadaşlar..
herkes eşit olsun. ama belki deniz sekinin evine 2 kamera koyabiliriz hı? :P
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
webcam işini uzun süredir ben de düşünüyorum aslında.
![]() Ayrıca,Demokrasiye inanmam. "Demokrasi dediğin tek dişi kalmış canavar.
|
|
|
#24 (permalink) |
|
her şeyi siyah veya beyaz olarak adlandırmak çok yanlış gibi geliyor bana
gri de bir renk. Doğru ama şu hataları var veya Yanlış ama şu güzellikleri var diyebilmek eleştirinin en güzelidir. Bir de öyle deneyelim eleştirmeyi. biri bizi gözetliyor'u eleştirmeye gelince sıra Bence doğru veya yanlıştan ziyade ilginç. 2 bölüm izledim. ve adı geçen programdaki gençlerin ne kadar modern yobaz olduğunu farkettim... doğru ve samimi hiç birşey yok. İlginç ama faydasız, gereksiz. ama şu yönüyle düşünmek gerekirse "ront" hastalığı olan kişiler için biraz tecrübe olur ![]() şaka yaptım... ailelerimizin ne kadar dışarıya kendini kapadığını düşünürsek dediğim gibi fazla gibi bu program bize... karışık duygularım var. biraz daha zaman geçsin bir daha tartışalım bu programı
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
BU GECE;
KNL D'DE ; SAAT:23.30 DA; FATİH ALTAYLI'NIN SUNDUĞU ; TEKE TEK PROGRAMINDA ; BU KONU TARTIŞILACAK. VE KONUKLAR ARASINDAYIM. BU forum'A YAZI YAZANLARIN ÖNCÜSÜ OLARAK GİDİYORUM ORAYA ![]() not; Sarı Saçlı, Gözlüklü, Kadife Ceketli, Yakışıklı, Ortalığı Kasıp kavuran birisini görürseni.. O, TR dir Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
başlamadı ki...
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Tam bir fiyasko!!
Konu: Kameraların Özel Yaşamımıza Girmesi ..
Fakat konuklardan bazıları tamamen reklam amaçlı gelmişti. Gönül Yazar, Kaya Çilingiroğlu diğer yandan Biri Bizi Gözetliyor'un yapımcısı Pelin Hnm. ve 2 tane toplumbilimci, psikolog hnm. vardı. Bir ara konu baya saptı ve Gönül Hnm. ın reklamına dönüştü. Sonradan toplarlandı ama bu seferde bizim arkadaşlar abarttıp programı çekilmez hale getirdiler. Ama tüm suçlu Fatih Altaylı... Mahvetti programı. Bizim arkadaşlar o kadar abartılar ki konuyu bir ara Atatürkçüğe gitirdiler!!! Kendilerde sonradan anladılar ama rezil olduk. Çünkü kendimizi ifade edemedik... Anlayacağınız tam bir fiyasko... İzleyenler anlamıştır. Bu arada TV de baya görünmüşüm Yeşil Balıkçıkazağı, Gözlüklü ve sürekli not alan ![]() Sizler izlediniz mi?? |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
|
Re: Tam bir fiyasko!!
Alıntı:
(((8