|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
KOSGEB Destekleri
Merhaba arkadaşlar. KOSGEB destekleri aslında uygun gözüküyor, tabi bürokrasisi biraz uzun gibi. KOSGEB'in hibe ve/veya desteklerini almak istediğimde benim KOSGEB'e karşı yükümlülüklerim ve KOSGEB'in bana karşı yükümlülükleri nelerdir? Örneğin çerçeveden çıkarsak (misal 3 sene içinde bunu yapacağız dedik ama süresi 3,5 seneye çıktı), bunun yükümlülüğü ne olmaktadır? Bir de KOSGEB'den destek almak için en azından ltd olmak şart mı? Yoksa şahıs şirketi de olsak oluyor mu? KOSGEB'den destek almış şirket veya kişilerin olumlu ve olumsuz, KOSGEB ile aklınıza gelen tüm fikirlerinizi bekliyorum.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: KOSGEB Destekleri
Bertan detayları pek bilmiyorum ama dış ticaret kursunda hocamız üzerine gidin demişti. Genelde insanları boş çevirebiliyorlar. O desteği şu an vermiyoruz diyebiliyor memurlar. Oraya giderken iyice araştırıp git ve karşılarına "Böyle bir destek kesinlikle var. Biliyorum." şeklinde çık. Tabi her memur aynı değildir ama böyle şeyler olabiliyormuş.
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: KOSGEB Destekleri
Evet Uğur, çok iyi noktaya değindin, bir arkadaş gittiğinde böyle bir desteğimiz yazılım için yok demişler ama aslında var.
zaten bürokrasisi çok uzun sürüyor bildiğim ve okuduğum kadarı ile. Koşullara bile yansımış durumda.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!