|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
bu tip bir organizasyonda seyircisizlik sorununun yasanacagina inanmiyorum. cünkü yillardir organizasyon hangi ülkede yapildiysa o ülke yabancilarla doldu tasti. bi yüzme olayinda bi alman milli takiminin geldigini düsün! ya da en basitinden atletizm icin dünyanin cesitli ülkelerinden gelecek binlerce insani düsün! bu insanlarin arasinda badmington'i severek seyredecek kitle mutlaka bulunur! ![]() ama bu kitle, trafik sorunu varken, karsilarmalarin ancak sonuna yetisebilirler, yetisebilirlerse!
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Ben size diyorum da inanmıyorsunuz bana!!!
http://www.ntvmsnbc.com/news/68445.asp Hele de bir Olimpyatlar kabul edilse yaptırımı görün siz. Arkadaşlar, Türkiye'de hukuk devleti olamama sorunu var. Mevcut hukuk kurallarımız var. Eksikliklerde var. sorun; yaptırım. Artık bazı kafalar değişiyor. Bunu kabullenin artık.. Unutmayın ki Avrupa'nın yüzyıllar boyunca verdiği savaşı biz 1919 da vermeye başladık ve hala veriyoruz. Bu kadar kısa sürede bunca çalıp çırpmaya bunca anti-demokratikliğe karşı hala ayaktayız. Neyse iş politikaya giriyor.. Ama ne yapalım normal hayatımız politika artık ![]() 2008 OLMAZDA 2012 O OLMAZSA 2018 ... AMA EN ÖNEMLİSİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN 2008'İ ALMAYI BEKLEMEYELİM. HERKES KENDİNCE BİRŞEYLER YAPSIN.. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
benim kanımca :
olimpiyat bize (halk olarak) faydasından çok zararı dokuncaktır. 5 günlük bir habitat için bile istanbulun her yerine engel koyan halkı "kötü görünüyor" diye malum yerlere yaklaştırmayan bu yasakçı zihniyet neresine nasıl koskocaman bir olimpiyatı sığdıracak bilmiyorum henüz hazır değiliz... THK nun düzenlediği 1nci hava olimpiyatlarında pist yapımı için harcanan paranın yanı sıra sağa sola peşkeşlendiğini de hepiniz biliyorsunuz... dostlarım inanın ben de çok istiyorum olimpiyatların istanbula verilmesini. ama bundan beklenen faydalarından toplumsal olarak yararlanamayacaksak hiç gelmesin, başımızdaki iki üç adamı hiç zengin etmesin daha iyi... sağlıcakla...
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
aslında Arap KADRİ haklı.yani sanırım içimizde kimse Olimpiyatların İstanbul'a veya pek mümkün olmasa da Türkiye'nin diğer şehirlerine gelmesini istememezlik etmez.Ama burada değinildiği gibi bizim ve başımızdakilerin buna hazır olmaması.
Yani bu Olimpiyatlar sebebiyle pek çok ihale açılacak ve allah bilir ne kadar çok para[bizim cebimizden çıkan paralar]şunun,bunun cebine akacak. Şimdiye kadar hep öyle olmadı mı?Ne kadar stadyum,salon vesair tesis daha yarısında olmasına rağmen inşaatlara ara verildi ve bu sayede sayısız müteahhit köşeyi döndü. Ben bu Olimpiyatler sebebiyle de böyle şeyler olmasından korkuyorum.İşin ucunda tüm Dünya rezil olmak var. Ülkemizi tanıtalım,değerini Dünya çapında artıralım derken;biraz daha azalmasından korkuyorum... En son olarak deyeceğim şu:Herşeyin bir zamanı var. saygılar,
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
TRT ekranlarinda solüst kösedeki zimbirti icin (afedersiniz) 2.000.000$ harcanilmis!
bu ülke isteyince parayi öyle bi yaratabiliyor ki
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
hmmm
Gecen seferki Avusturalyayı hatırlıyorum da İstanbulda bu tür bir stad veya alan nerde var,bu türlü görsel güzelliği olan ve katılımın ve ilginin bu denli yoğun olduğu bir olimpiyat düzenlemek ülkenin ekonomisini de , insanlarını da asıyor sanırım.
calınıp cırpılan paralar,hortumlanan bankalar ve nicesini yaşamış Türkiye bu organizasyonu bence kaldıramaz ki yine benim fikrim ama bence 2008 olimpiyatlarına kadar epey aksaklığın giderilmesi epey sorunun düzeltilmesi lazım, belki sonra olimpiyatları almaya kalkısabiliriz..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!