|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
her daim bot, ama cat değil, daha "tank"ımsı (!), tercihen yandan cepli rahat pantolon (veya kot), o günkü ruh halimi yansıtan t-shirt (siyah genelde ), kapşonlu ve fermuarlı, tercihen nofear sweat shirtümsüleri yazın short ve yine "tank"ımsı spor ayakkabı ve t-shirt ![]() ha eğer ortam ciddiyet gerektiriyorsa siyah takım elbise, siyah gömlek, kırmızı kravat tercihimdir.. sarı saçlarımı ortaya çıkarıyo biliyomusun ![]() Sewgiler. K.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Hmm. ben ne giyerim? Rahat herşeyi... Aklınıza ne geliyorsa?
'Mena Suvari' çok tatlı bir kız. Bilmeyenlere: Amerikan Güzeli'ndeki sarışın ![]() dijital ve elektronik herşey beni yanına çekiyor ![]() Ha yaşımı da söyliyi bilmeyenlere: 14. Ama temmuz 3'de 15 bitiyor ![]() Bu arada selam shalala!
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ha bu arada İlham kaynağı: Dawson’s Creek elemanları...
İzleyen var mı bu diziyi? Pek güzel, pek tatlı, pek cici gençler var. Yanlış hatırlamıyorsam; pazartesi akşamları cnbc-e kanalında. Saat kaçtı unuttum valla. Ama geç değil. İzleyin...
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Dawson's Creek' i hiç kaçırmamaya çalışırım... Bence çok hoş bir dizi...
Hele mekanlar delirtiyor beni... bu arada kanal-e nin web adresini bilen var mı ? veya web adresi var mı ?
|
|
|
#16 (permalink) |
|
üstte metallica baskılı t-shirt altta adidas ayakkabı
lahana turşusu perhiz olayı
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
SouthPark
Gercekten cok hos, o espriler , bi bölümünde aileler tv deki kötü bir programı protesto etmek icin kendilerini tv kanalının binasının duvarına fırlatıp öldürüyolardı , espriler mükemmel..
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: istanbul-sakarya
|
ben...
The Cranberries,The Offspring vb.. arasıra EMINEM , SEBNEM FERAH dinlerim.. OZELLIKLE KANALIZASYON RENGINI COK SEVERIM..ŞU Y3K dekinden.
Her giysim nerdeyse o renktir...Bol pantalona bayılırım..kahverengi botu cok severim...yaşım 15.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!