|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
ne giyerler : ![]() http://www.ntvmsnbc.com/news/69746.asp ne ile ilgilenirler : http://www.ntvmsnbc.com/news/69744.asp kimi beğenirler : ![]() http://www.ntvmsnbc.com/news/69745.asp
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
görmeyeli bayağı bir giyinme tarzı varmış.
![]() Allah sonumuzu hayreylesin... ![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ya benim o gün metroda gördüğüm (yaklaşık 10-12 kişiden oluşan) genç arkadaşları hangi gruba sokuyorlar....
![]() kıyafetleri aynen şöyleydi:
punk diyeceğim , değil buradaki şehirli tanımına da uyuyor ama 12 tane 18 yaşlarındaki genci tekmili birden aynı kıyafetle görünce bayağı inceleme ihtiyacı duydum NOT Break'er olabililer belki...
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Hip - Hop
-----Hey kahretsin ben yokumm burada... Bir genç olarak bu olayı protestoya çağırıyoum... Basma kalıp insan grubumuyuz biz ? cık cık...
Bu arada üstteki soru üzarine... Genelde biz onlara hip - hop diyoruz ![]() cevap : Hip - hop gençlik... Ama yaklaşmışız (break) bu breaklerin postmodern hali
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Hieayh
Battik=) Ben de cogunlukla ayni tarz giyiniyorum ama elimdeki tek hiphop albumu emineminkiler, o da kulagima hos geldiginden.
Bir deneyin cok rahat o asiri bol gordugunuz giysiler, ucuyorum zipliyorum havada duvara bile tirmaniyorum=P |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
bir ara bir moda vardı, herkes dar kot pantalon falan giyerdi, iğrençti. O zamanda bol keten pantalonlar giymeyi sevdim, hala da öyle.
Angelina Jolie'ye de bayılıyorum ayrıca. Ne ile ilgileinirler ? Elektronik herşey!
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben şu an 19 yaşındayım.
sokakta gördüğüm 10 ila 15 yaş arası grubun bana göre durumu pek iyi değil [tabii bu gruba tüm hepsi girmez]yani sanki biraz fazla Amerikan hayranı gibiler. o rapçilerin,hip hopçuların giysilerine,tarzlarına özeniyorlar gibi geliyor bana. ama onları tabiki kınamıyorum.sadece insanın doğal olmasını,bir yerlere özenmeden yaşamasını istiyorum. saygılar,
|
|
|
#8 (permalink) |
|
ben biraz ciddi takılıyorum galiba
kot kazak (yazın t-shirt) bu kadar
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
ehu ben neyim lam?
aloha gömlekler, bermuda şort, sandalet, halhal? yaz gibisi yokmuş valla. beni en iyi yansıtan giysiler hep yazın giyilenler..
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
valla siyah ve griyi cok severim. renkli seyleri tercih etmem. yazlari deniz kenarinda spor giyime ok! ama geceleri ve soguk aylarda siyah!
ama sabahlari üniversiteye giderken aceleden pijamayla gittigim bile olmustur ![]() istisnalar kaideyi...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!