|
|
#1 (permalink) |
|
Filistinli Çocuk
MSNBC nin düzenledigi, yilin fotograf yarismasinda, Filistinli kucuk bir cocugun oldurulmesi fotografi birinci iken, israilli yahudiler bir kopek fotoğrafını birinci fotograf haline getirdiler. İlgilenen arkadaşlar oylamaya katılabilir http://www.msnbc.com/modules/surveys...0_readers_.asp
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: .
|
NBC ninde sahibi bir yahudidir..ne beklenilebilinir ?
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
kınıyorum
Alıntı:
yapmayın arkadaslar. insanlar farkında olmadan birbirine bunun gibi sacma sapan sebeplerden dolayı dusman oluyor. insanlar oluyor sırf bu yuzden. bu yorumunun kan davalarından farkı yok bana gore
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
aslında deja vu haklı gibi.
yani sanırım tüm yahudiler için bi genelleme yapmak yanlış. ama genel olarak değerlendirecek olursak yapılan şey tamamen kınanacak cinsten.gerçekleri örtbas etme ve kendilerini haklı gösterme girişimleri diye nitelendiriyorum olayı. saygılar,
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
|
Re: kınıyorum
Alıntı:
sen ucmussun ya...kendine gel..bence yazilarini gondermeden soyle bir dikkatli oku...kimsenin fikirlerini bilmedende ilginc yorumlar yapmamani tavsiye ederim sana..bir daha soyluyorum belki iki uc kerede anlarsin diye yaziyorum cunku.. ilk cumleyi baya bir saptirmissin...o kelimede yahudiler birbirlerini.. her alanda kollarlar...aksini soyleyen varsa..burda bir tarih gecebilirim.. hadi eyvallah...birde sakin bana klasik musluman-yahudi tarihcesini gecme..yukarida o cumlelerin aciklamasini verdim..tartisma acmak icin tartismayin
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
birincisi benimle bu uslupla konusamazsın.
gonderdiğim mesaj ne kadar sana ters gelirse gelsin kimseye hakeret edemezsin. eger aynı fikirde degilsek, mesajında asıl dusundugun seyi yaz. baskalarına "sen ucmussun, kendine gel, belki iki uc seferde anlarsın" gibi sozlerle dusundugunu anlatmak zorlasır. ikincisi ise yazdıgın tek bir cumle var "NBC ninde sahibi bir yahudidir..ne beklenilebilinir ?". yaptıgın savunmada butun yahudilerin, her konuda kendilerini kolladıklarını yazmıssın. haksız olsalar bile kendilerini bu sekilde kollamaları bana gore serefsizliktir, adiliktir. kaldı ki ahmetharun da benimle aynı goruste. ucunce olarak, kan davası derken insanların, koru korune kafalarındaki dogru ugruna birilerini oldurmelerinden kastettim. senin ikinci msj ında yazdıgın "butun yahudiler birbirini her durumda kollar" genellemenden dolayı son olarak, "burda tartısma acmak icin tartısmayın" demissin. demek istedigin heralde tartısmak icin msj yollamayın olsa gerek. burası tartısmak icin acılmıs bir yer. dogruyu bulma, yanlıstan kacınmak icin tartısılması gerektigini dusunuyorum. susarak, yalnızca dinleyerek hicbiyere varılmayacagını dusunuyorum. umarım sen de benimle tartısırsın. ve ortada bir hata varsa bunu cozumleriz |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
birisinin hatiri ustune susuyorum..yoksa cevabin gelecekti...ve sunu ekleyim...kitap oku..tanis gor dolas..hatta gerekirse fedakarlik et..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
burda konusmamanın ne gibi bir hatır isi olabilir ki. amacım seninle kavga etmek ya da kendimi haklı cıkartmak falan degil. yalnızca acılan bir konu hakkında gorusumu bildirdim.
eger burda konusmak istemiyorsan. icq numaramdan bana ulasabilirsin. gel orada, ortada var ise hatayı bulup cozelim. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!