|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
Selamlar , ben su an okulkdayım ve ögleden sonra bir dvd film gösterimimiz var fakat dvd player ımız son anda gelemediği icin bilgisayardan oynatmak zorundayız , sorum:windows 98 in icinde bir dvd oynatıcısı var mı , yani windows media player ın böyle bir özelligi var mı nette acilen aradıgım oynatıcıların hepsi trial versiyonu oldugu için her progeamı acısta yalnızca 5 dk gösterebiliyor , su an bi tane satın almamız da mümkün değil acilen yardım lazım saygıılar....(dvd rom pioneer 16x , win98 se var)
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
aslinda media player birkac regedit darbesiyle dvd destekler hale geliyor
ornek : 1 2 dunde bu aklimdaydi ama sorununa cozum uretmeden "evet oluyor ama nasil yapildigini bilmiyorum" desem daha kotuydu sanirim.Bunu nasil yapildigini hala hatirlamiyorum ama dergilerin ucra yerlerini karistiracagim ve buldugum zaman bildirecegim.Saygilar dostlarim Not:Ben mp ile dvd izlemedim,cunku dvd-rom umuz yok. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
:-)
Öncelikle cevabın gecikmesiyle ilgili olarak özrü dilerim , o gün inanın cok zor bir gündü cünkü ögleden sonra sinema topluluğu olarak dvd den film oynatmamız gerektiğini sabah öğrendim , eve gidip bilgisayarı kaptım fakat dvd player ı bir cd den kurarım fikriyle zamanın da darlığıyla(biraz da media player dan medet umarak) aceleyle okula döndüm , mesajı yazdım ve 5-10 dk bekleyip , kaderima razı oldum :-) , media player ın dvd play seceneginin olmasına ragmen belli bir script le (ki bu cevabı yazmışsınız ) dvd oynatılabildiğini ögrendikten sonra 10 dk icerisinde bi kac cd den playerlar kurdum , ama hicbiri tamsürüm olmadıgı icin 5 dk oynatıp order now diye kocaman yazıla kestiler filmi bi 10 dk lık rezil oluştan sonra mutlu haber geldi , bir yerden normal dvd player bulmuş arkadaşlar , bilgisayarı bir kenara bırakıp ondan oynattık filmi , simdi en yakın zamanda bi full versiyon dvd player yazılımı bulmaya calısıyorum , cevaplar icin yine de teşekkür...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!