|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: L./Almanya
|
Aglanacak halimiz
Tam yerinde bir siir.........
zoque.com un yöneticileri dikkatli olsunlar. Böyle siirler ile jandarma baskin düzenler. Iceri atarlar, hemde ebediyyen. Nerdeymis: Herkes, düsünce ve kanaat hürriyetine sahiptir; Basin hürdür, sansür edilemez vs. Mekan |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Aslında şiire peq özen verilmeden hazırlandıına eminim.
Çünkü adam oturmuş halimizi yazmış...Tek farkı olayı düz yazı olmaktan çıkarıp uyak eklemiş azıcık...vede tam anlamıyla günümüzü anlatıyor... (Sn. Lemi yurt dışında oldugunuzu biliyordum ben türkiyedemisiniz? )
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sanırım bir yerde daha bu marşı okumuştum
![]() orada adı "iSTİKRAR MARŞI"ydı.belki böyle daha güzel durur...
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
Benim kanatimce bu bir terbiyesizlik sonuçta sehit kanlarıyla bezenmiş bir toprağın üzerinde duruyoruz ve saçma sapan bir şekilde elimizdeki kutsal bir değeri bu kadar yerlerde süründürmenin hiçbir mantığı yok.
benim kanatimce biraz siyasal ve devlet karşıtı mantığa bürünmeye başkıyacak bu tatışma sanırım bu konunun silinmesi girişteki small talk uyarısna uygun hani dini ve siyasal konuların tartışılmasının yasak olduğu na dair olan uyarı saygılarımla |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: Freising DE
|
Alıntı:
|
|