|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: TR istanbul
|
asparagastır ya
ben ihtimal bile vermiyorum.. ama şu var .. taylandda 12- 13 yaşlarında kız çocuklarını restoranlarda zengin masasına (çıplak bi vaziyette ) yatırıp üzerinde yemek yediklerini biliyorum hatta bi gaztede çıkmıştı tarifeside 100 dolar felandı .. allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin.. o taylandlılarda yaptıklarının yanlış olduğunu biliyor ama savunmalarında , para kazanmak için vücutları dışında başka sermayeleri olmadığını ve bu yola zoraki düştüklerini söylüyorlardı.
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
Selam arkadaşlar,
Beni yanlış anlamayın ben bu fotografı 3 ay önce gördüm, web sitesini de biliyorum, ama fotografı yayınladıkları site pek iyi denilemez. Bu yüzden site adresini vermekten kaçınıyorum, kusura bakmayın. Ama zoque izinverirse sitenin adresini verebilirim, eğer oda olmazsa ve çok görmek istiyorsanız, bana icq dan veya mail atarak ulaşın. Teşekkürler.
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: Frankfurt/City
|
Alıntı:
önemli olan bu vahsetin hic olmamasi!
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bahsedilen sitedeki resimleri gördüm ve tam anlamıyla şoka girdim.
Çok kötü oldum gerçekten arkadaşlar. Umarım o haber ve o bebeğe benzeyen cansız beden, gerçek değil maket vb. bir şeydir. (öyle ümit ediyorum)
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Konuyu açan arkadaşımız, zoque'dan izin alıp sitenin adresini vereceğini söyledi,sanırım zoque izin vermedi mi acaba? Ben de az önce icq'dan sordum bakalım ne diyecek...
Çünkü site birazcık bu foruma yakışmayan tarz da da ondan yazılmıyor sanırım.
|
|
|
#18 (permalink) |
|
hiç anlam veremiyorum bu tavrınıza. düşünmeyi dahi midem kaldırmıyor siz nasıl bu kadar görmeyi istiyorsunuz hayret!...
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
bu sitenin adresi gerci bana belirtilmedi ama hangisi oldugunu tahmin edebiliyorum. hatta bir defasinda site analiz(i) bölümüne gönderilmisti. icerik olarak hic hos olmayan bir site. foruma da gönderilmezse iyi olur düsüncesindeyim.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!